2024. április 28. - Valéria

Détár Enikő nehéz helyzetben van

Nem volt könnyű dolga, amikor A Királynőben zsűrizett. Détár Enikő azt mondja, A Királynő egyik zsűritagjaként rendkívül nehéz volt a lányokat értékelnie.
2008. május 23. péntek 21:16 - Hírextra
- Bajban voltam, ugyanis még soha nem zsűriztem. Igyekeztem eddig mindig kikerülni a dolgot, mert úgy érzem, hogy a pontozással mindenképpen megbántok valakit, ezt pedig nem szeretném. De szerencsére nagyon jól éreztem magam. Pedig nem volt könnyű az értékelés, mert ennyi gyönyörű, szép arcú és jó alkatú lányt én még nem láttam egy helyen, egy versenyen! A legtöbb indulónak magas pontszámot adtam – mondta Enikő az RTL Bulvárnak.

A színésznő-műsorvezető szerint legalább 6-8 lányból lehetett volna királynő.

- Erről beszélgettünk Sütő Enikővel és Medveczky Ilonával is. Mögöttünk ültek az egykori szépségkirálynők, Horváth Éva, Bálint Antónia, velük is megvitattuk, hogy mit gondolunk. Az ő véleményük szintén az volt, hogy a jelöltek rendkívül profik. Ami nekem még nagyon tetszett, az a színpadi mozgás, a tánc, azt hiszem, ez egy világversenyen is megállná a helyét.

Enikő arra is felfigyelt, hogy bizony akadnak lányok, akik egészen másmilyenek, mint első ránézésre látszanak.

- Volt, aki a műsor előtt lazának és beszédesnek tűnt, de amikor a színpadra lépett, szinte remegett a szája az izgalomtól. És akadt olyan hölgy is, akiről civilben soha nem gondolnánk, hogy királynő lehet, inkább csak egy helyes csajszi. Ám amikor tűsarkút, estélyi ruhát húz, és kilép a kifutóra, egyszerűen olyan, mint egy hercegkisasszony, és olyan erős a színpadi létezése, hogy az embernek eláll a szava.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását