2024. április 28. - Valéria

Naominak újra orosz pasija van

Naomi Campbell topmodellnek a hírek szerint újra orosz barátja van Vlagyiszlav Doronyin, a Capital Group építőipari holding tulajdonosának személyében.
2008. július 1. kedd 13:22 - Hírextra
A párt legutóbb a Nelson Mandela 90. születésnapján Londonban rendezett ünnepi koncerten kapták lencsevégre a fotósok, de előzőleg már készültek róluk képek Capri szigetén is, ahol együtt nyaraltak.
A 46 éves Doronyin kicsit hasonlít a legutóbbi James Bond film főszereplőjére, James Craigh-re, vagyonát mintegy 1,9 milliárd dollárra becsülik, s gyakori szereplője a társasági híreknek. Naomi Campbell előtt állítólag egy ismert svéd modellel futott.

Naomi életében nem ő az első orosz: a fekete gyöngyszem korábban állítólag már szoros kapcsolatban állt Umar Dzsabrailovval, illetve Rusztam Tarikóval is. A közel 50 éves, csecsen Dzsabrailov a kiskereskedelemben jeleskedik, és nem mondható szegénynek, míg a 46 éves Tariko a nulláról indult, és a privatizációból sem részesedett: a Russian Standard vodkamárka, s a hasonló nevű bank megalapítója, agglegény három gyermekkel.

Egyébként úgy látszik, Nagy-Britanniában divatba jöttek az orosz lovagok: nemrégiben az a hír járta, hogy Geri Halliwell volt Spice Girl Alekszandr Lebegyev orosz milliárdos fiával, Jevgenyijjel jár, de nagyon hamar szakítottak.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását