2024. április 27. - Zita

A csábítás művészete

Nézzünk bánatos szemekkel, nevessünk a partner minden faviccén, legyünk ápoltak és jól öltözöttek, de nem túlságosan kihívóak, és csináljunk úgy, mint ha pont azok a dolgok tetszenének vagy nem tetszenének nekünk is, mint partnerünknek. Tíz tipp arra, hog
2008. szeptember 22. hétfő 11:10 - Hírextra
A bánatos szemekben lehet a leginkább elveszni. Amikor partnerére néz, válassza a "boci figurát", azaz nézze társát kicsit hosszabban a kelleténél. Közben természetesen tilos megszólalni, csak bámulni kell nagy, boci szemekkel.

Amikor már szinte kellemetlen mindez, és muszáj másfelé nézni, azt is érdemes kelletlenül tenni, mint ha nehezünkre esne. A szemeit mindig lassan mozgassa! A technikát leghatásosabban a férfiak tudják alkalmazni, a nők pedig azt érzik közben, hogy a velük szemben ülő szinte elolvad tőlük.

Egy vizuális kirándulás a partner arcán, majd felsőtestén nemcsak számunkra jelenthet örömet, hanem a számára is. Először csak biztonságos vidékekre érdemes ellátogatni, azaz az arcot és a szemeket érdemes tüzetesebben szemügyre venni, ez ugyanis még a szemérmesebb partnernek sem kellemetlen.

Ha a másik nem ellenkezik a felfedező túra ellen, folytatni lehet az utat a nyakra, a vállakra, a karokra és a felsőtestre. A nők ezt tegyék inkább szemérmesebben, azaz mindössze aprócska, lopott pillantásokat vessenek partnerük testrészeire, a férfiak azonban lehetnek bátrabbak és kezdeményezőbbek.

Minderre kiváló alkalom egy elegáns vacsora. A drága helyekre általában a férfiak viszik a nőket, fordítva ritkább, így a nők eggyel kevesebb tippet kapnak, de nem is baj ez, hiszen a hódítás a férfiak dolga. A nőké pedig az, hogy alkalmat adjanak minderre.

Ha a meghitt, elegáns étterem ötlete a férfiak számára jó tipp, a külső megjelenésre elsősorban a nőknek kell odafigyelniük. Természetesen a férfiak sem lehetnek ápolatlanok vagy rosszul öltözöttek, a nők azonban ennél egy kicsit többet tehetnek a siker érdekében.

Fontos, hogy külsejükkel ne közönséges módon próbáljanak hódítani, azaz kerüljék az olcsó, mindent megmutatni akaró ruhákat. Gyakran a visszafogottság és a titokzatosság sokkal nagyobb érdeklődést vált ki a férfiakból. A hozzáértők szerint a férfiak gondolatban úgyis levetkőztetik a nőket a randin, ezért felesleges olyan szoknyát felvenni, amely szinte mindent megmutat az alsó fertályból.

Az első néhány randit érdemes emlékezetessé tenni valamilyen különleges élménnyel. Lehet, hogy furcsán hangzik, de két ember között szorosabbá fűzheti a kapcsolatot a közös félelem. Ehhez nem kell azonnal egy tandemugrásra vállalkozni, néha egy horrorfilm is megteszi a hatását, ez alatt ugyanis bőven van alkalom összebújni. Az ilyen élmények után ráadásul bőven van miről beszélgetni egy közösen elköltött vacsorán.

Kicsit átlátszó ötlet arra alapozni a közös jövőt, hogy hasonlónak láttatjuk magunkat a partnerünkhöz. Kicsit azonban rá lehet játszani a közös vonásokra az ismerkedéskor. Számos dologra reagálhatunk hasonlóan hozzá. Ha a másik valamit felháborítónak tart, hát háborodjunk fel mi is. Ha megijed, az eseményt mi is ijesztőnek találhatjuk, de ha humorosan fogja fel a dolgokat, mi is nevethetünk vele.

Végtelenül egyszerű jó véleményt kialakíttatnunk magunkról egy mosollyal, vagy akár többel. A vidám embereket mindenki szereti, jó a közelükben lenni. Ezért mosolyogjunk bártan, amikor csak tetszik. Arra azonban érdemes odafigyelni, hogy vigyorunk ne legyen erőltetett, ne legyen túl gyors és ne alkalmazzuk minden szituációra.

Te hogy érzed? A kérdés kicsit átalakítva szinte bármikor feltehető. És tegyük is fel gyakran, főleg, ha nem vagyunk biztosak abban, hogy az általunk választott program, étterem vagy film feltétlenül tetszik a partnerünknek is.

A kérdést elsősorban férfiaknak ajánljuk, ők ugyanis kevésbé tudják kitalálni maguktól, mit szeretne az imádott hölgy. A nőknek csak később érdemes alkalmazni, amikor a kapcsolat már kissé elmélyült, a férfiak ugyanis a hétköznapi dolgokban általában alkalmazkodóbbak, ráadásul nem is szeretik, ha folyton nyaggatják őket efféle kérdésekkel.

Érdeklődjünk partnerünkről, kérdezzük ki mindenről. Ezt elsősorban a férfiaknak érdemes bevetniük, és nem árt minél hamarabb, így aztán elkerülhetik a hölgyben azt a kínos érzést, hogy csak a testük a fontos. A faggatózásnak azonban kölcsönösnek kell lenni. A férfiak általában a sikereikről, karrierjükről szeretnek beszélni, így érdemes erről kérdezni őket.

Nagyon fontos trükk: feltétlenül nevessünk a partner viccein. Mind a nőket, mint a férfiakat nagyon letöri, ha a humorérzékük miatt szenved csorbát a hiúságuk. A humor fontos az életben, ezért mindenki szereti magát humorosnak érezni. Hát hagy érezze így partnerünk is, még akkor is, ha nem az. Lehet, hogy a siker a gyümölcsöt is meghozza.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását