2024. április 28. - Valéria

Miért nincs szex?

Mert fáradt vagy, nincs időd összebújni pároddal, vacsora után szex helyett inkább pihennél, és még van ezernyi kifogás, mint például a klasszikus mondat: „Drágám, ma ne, mert szörnyen fáj a fejem!”
2008. szeptember 25. csütörtök 09:22 - Hírextra
Ez a legrosszabb és legátlátszóbb kibúvó, hiszen a szex remek fájdalomcsillapító, arról nem is beszélve, hogy sikeresen eltereli a figyelmet a migrénről.

Különben is, az embernek arra van ideje, amire akarja. A nem akarásnak és a szexnek is nyögés a vége, szerintem, érdemesebb a kellemesebbet, a szexet választani. Miért megy olykor-olykor nehezebben a szex? Mikor vagy kevésbé kívánós? Például teli hassal, túlhajszoltan vagy elfoglaltan.

Egy nehezebb vacsora után leginkább csak heverésznél. Enni kell, csak nem mindegy, hogy mit! Inkább a könnyű csemegék közül válogass, így nem lesznek rossz álmaid, ráadásul lesz elég energiád a szexre is.

A munka és a stressz alaposan lestrapál, ha még esténként edzeni is elmész, tuti, hogy teljesen kifacsarva érsz haza. Félre ne érts, nem akarlak lebeszélni a sportról, csak arra próbálok rávilágítani, hogy a kevesebb – a szex szempontjából - néha több. Építsd az izmodat és szexuális életedet egyszerre! Menni fog! Egy óra aktív szexszel akár 300 kalóriát is elégedhetsz, erősítheted a comb- és farizmodat, az érdekesebb pózokban pedig tricepszedet, bicepszedet. Miért nyomulnál minden este a konditeremben, ha otthon sokkal élvezetesebb edzésforma vár?

A csajoknak több időre van szükségük ahhoz, hogy elérjék az orgazmust. Ha kedvesed nehezen találja a csiklódat, vezesd oda a kezét, vagy mutasd meg te magad, merre találja!

Ha hétvége, akkor hosszabb élvezet. Szabadnapjaidon minden lehet, amit persze kedvesed is akar. Bíbelődjetek kicsit többet egymással, szervezzétek úgy a programokat, hogy megsokszorozódjanak az ágyban töltött percek.
Forrás: netbulvar
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását