2024. április 28. - Valéria

A férfi, aki elvesztette Sir Paul McCartney fejét

Vonaton felejtette Sir Paul McCartney fejét egy brit üzletember, aki szombati aukcióján szerette volna kalapács alá küldeni a zenész hatvanas években készült viaszfiguráját.
2008. október 21. kedd 07:20 - Hírextra
Már kétezer font (700 ezer forint) jutalmat is felajánlott a becsületes megtalálónak, de számos beugrató hívás ellenére a híres fő még nem került elő - írta a BBC hírszolgálata.

Joby Carter csütörtökön Londonban szállt fel az 5-10 ezer font (1,7-3,4 millió forint) értékűre becsült, Madame Tussaud múzeumából származó bábúval a vonatra, és egy külön táskában szépen berakta a viaszfejet az ülés alá. Ám amikor a berkshire-i Maidenhead állomáson leszállt, elfeledkezett a fontos kellékről: így veszette el Sir Paul fejét.

"Ostoba dolog volt, és ha nem lenne ilyen fontos, hogy visszakapjam az aukcióra, még mulatságos is lenne" - látta meg a dolog humoros oldalát a feledékeny árverési vállalkozó.

Az elveszett fej visszaszerzéséért folyó hajsza ráadásul az aukciós érdeklődést is felcsigázta, s mint Carter mondta, biztos, hogy felsrófolja az eladási árat.

Leginkább attól tart, hogy valaki egyszerűen elhajította a talált csomagot - tette hozzá aggódva.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását