2024. április 29. - Péter

Amitől kikészül a pasi...

Van néhány jól ismert mondat amitől tuti kikészülnek a pasik. Például: „Mit gondolsz a kapcsolatunkról?” vagy „Beszéljünk az érzéseinkről!” De akkor mégis hogyan add a tudtára azt, hogy lenne mondanivalód a kettőtök dolgáról, hogy
2008. október 22. szerda 08:01 - Hírextra
Félnek, hogy hibáznak

A pasik félnek a női kérdésektől. Mégpedig azért, hátha rossz választ adnak. Az szinte mindegy, milyen típusú kérdésről van szó, de minél komolyabb, annál rosszabb. Tuják, hogy ha hibáznak, akkor a barátnőjük ideges lesz, és teljesen kiakad. Tehát jól beléjük rögzült, hogy féljenek a kérdő hangsúlyú női megszólalástól. Inkább kerülik a témát, így kisebb az esélye, hogy rosszat csinálnak.

Nyugodt légkör

Töröld ki a fejéből, hogy létezik egyáltalán rossz válasz. Itt nem lehet hibázni, hiszen véleménycseréről van szó, az eltérő nézeteket pedig mindenki tiszteletben tartja, hiszen közös a cél! De akkor tényleg tartsd magad ehhez, és ha párod valami olyat mond, amitől legszívesebben felpofoznád, maradj nyugodt! Ha minden mondatához pozitívan viszonyulsz, akkor őszintén mer beszélni veled, és azt is elmondja, ha

Ne dramatizálj!

Ne tedd még súlyosabbá a helyzetet az olyan mondatokkal, mint „Beszélnünk kell!” Ettől teljesen berezelnek, hiszen akkor sem szívesen beszélnek az érzéseikről, amikor minden rendben. Nemhogy egy ilyen megszólalás után, amiből mindenki érzi, hogy itt vagy szakítás, vagy egy borzalmas vallomás következik. Inkább próbálj az elején pozitív dolgokról beszélni: „Olyan jó veled, amikor…” Imádom, ha…”. Ettől megered a nyelve, elmúlik a kínos beszélgetés érzése. Lazítsd le magad te is, hogy ő se feszengjen!

Vitatkozni tudni kell!

Amikor már beindult a gép, előhozhatsz néhány negatív dolgot is. Arra figyelj, hogy ne használj végérvényes kijelentéseket, mint például: „Te mindig..” vagy Te soha…”
Arra törekedj, hogy bármilyen is a szituáció, akármekkorát is hibázott, a helyzet ismertetésekor maradj higgadt! Engedj lehetőséget neki, hogy magyarázatot adjon, és elmondja a saját verzióját is. Semmi értelme, ha te a plafonon vagy, őrjöngsz, ő pedig csendben ül a fotelban. Kíméld magad!
Forrás: netbulvar
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását