2024. április 28. - Valéria

Magaslati szex

Ha sikerült meggyőznöd a barátnődet, túl vagy a nehezén. Azért azt se felejtsd el, hogy kivitelezni sem könnyű a felhők feletti szexet.
2008. október 18. szombat 16:30 - Hírextra
Általánosságban fél a nyilvánosságtól, és ez sem kivétel alóla. Így hát egyértelmű, hogy nem vad és kalandvágyó lányként gondol magára. Hagyd, hogy rágódjon rajta egy kicsit. Hamarosan rá fog jönni, hogy sokkal jobban izgatja a dolog, mint azt gondolta volna magáról.

Bármilyen aggodalmai is legyenek, nyugtasd meg afelől, hogy betartod az illemszabályokat. Teljesen mindegy, hogy mennyire izgat annak a lehetősége, hogy te is csatlakozhatsz a “szexeltem már repülőn” klub tagjaihoz, legyél diszkrét, csendes és nyugodt.

Végül… Tudasd vele, hogy ha bármilyen probléma felmerülne, szemrehányást tehet neked, hibáztathat, te akkor is meg fogod őt védeni. Ha biztosítottad arról a barátnődet, hogy van egy terved, valószínűleg sikerül meggyőznöd, hogy 30 ezer láb magasan is szerethetitek egymást.

Elméletileg a fenti egyezkedés már azelőtt lezajlik köztetek mielőtt felszállnátok a gépre. Ha azonban már a gépen ültök, amikor eszedbe jut a dolog, akkor is vitasd meg vele, hogy mit szólna egy felhők feletti akcióhoz… de vedd figyelembe az aggodalmait is.

Halkan beszéljétek meg a dolgot a repülőn! Tipp: készülj fel, hogy hosszú küzdelem lesz, szóval szánj elég időt a meggyőzésre!

Tegyük fel, hogy meggyőzted. Remek! És most akkor mi van? Kövesd tippjeinket, hogy a fantáziád a repülős szexről valóra válhasson.

Biztosítsd be magad, és győződj meg róla, hogy a folyosó végén van a helyetek. Néhány esetben választhatsz helyet, miután már megvetted a jegyet. Mindig a folyosó végére válassz ülést! Semmi sem rosszabb, mint egy tucat ember között belevágni a dologba, aztán rohanni a mosdóba, hogy be is tudjátok fejezni, amit elkezdtetek. Ha azonban a folyosó végén ültök, a legminimálisabb zaj közepette tudtok kiosonni a melléhelyiségbe.

Lehetőleg akkor keressétek fel a mosdót, amikor nem kígyózik a sor előtte. Jó az időzítés például amikor az ebédet vagy a harapnivalókat osztogatják, vagy rögtön azelőtt, amikor a kapitány azt mondja, hogy most már el lehet hagyni a székeket. (Ez akkor van, amikor a járat kiszolgáló személyzete készen áll a felszolgálásra, de még mielőtt az utasok úgy döntenének, hogy kinyújtóztatnák a lábukat).

Készülj egy csendes gyors menetre. Nyilván nem ez a megfelelő időpont arra, hogy új pozitúrákat próbáljatok ki vagy, hogy egy egész éjszakás szexre rendezkedjetek be, amikor úgy sikíthatsz, ahogy csak a torkodból kifér. Pont arra van időtök, hogy gyorsan, csendben szórakozzatok egy kicsit, és büszkék legyetek a teljesítményetekre.

Egy másik okból is jó, ha gyorsak és csendesek vagytok: néhányan talán várnak a mosdó előtt, hogy használhassák azt. Ha tényleg álldogálnak páran kint, és olyan hangokat hallanak, ami normális esetben nem rájuk tartozna, számolhattok azzal, hogy a titkotok nem lesz titok többé.

Végül, ha itt az idő, hogy elhagyjátok a mosdót, körmönfont módon tegyétek azt. Ha valaki meglátja, hogy egyszerre jöttök ki, mondjátok azt, hogy egyikőtök (de előre találjátok ki, hogy kicsoda) rosszul lett, a másik pedig vele ment, hogy segíthessen neki. (Nehéz lesz bárkinek is bebizonyítania, hogy nem így történt!)
Forrás: RTL Bulvár
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását