2024. április 28. - Valéria

Egy csöves találta meg McCartney fejét

Megkerült Paul McCartney feje, bár nem az igazi - mely végig meg is volt, ráadásul a helyén, Sir Paul nyakán, így nem is kerülhetett meg -, hanem a viaszmásolat.
2008. október 23. csütörtök 15:50 - Hírextra
Egy csavargó találta meg, méghozzá azon a vonaton, amelyen elveszett. A 41 éves férfi végigaludta a vonat utat, majd amikor megpillantotta a fejet, azt hitte, hogy halloweeni mulatságra való fejmaszk. Csak akkor "ismerte fel", és tudatosult benne a lelet értéke, amikor az újságokban olvasott róla, hogy elvesztették a volt gombafejű fejét, amely 10 ezer fontot ér - 3 millió forintot.

A megtaláló 2 ezer fontot kap a kobakért - adta hírül a Daily Telegraph című brit lap.
Sir Paul McCartney "buksiját" amúgy egy brit üzletember vesztette el, aki aukcióján akarja kalapács alá küldeni a zenész hatvanas években készült viaszfiguráját. Joby Carter Londonban szállt fel a Madame Tussaud múzeumából származó bábúval a vonatra, és elővigyázatosságból, nehogy véletlenül lefejezze, egy külön táskában szépen berakta a viaszfejet az ülés alá. Ám amikor a berkshire-i Maidenhead állomáson leszállt, elfeledkezett a fontos kellékről: így vesztette el Sir Paul fejét.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását