2024. április 30. - Katalin, Kitti

A Geek-ség, és a férfi lét ünnepe

Mikor azt gondoltad, hogy nincs is hülyébb alkalom, mint például a Valentin nap, akkor nagyon nagyot tévedtél. Egyes körökben olyan ünnepnapok vannak, amik az átlagembert nem kis mértékben megdöbbentené.
2009. március 13. péntek 18:49 - Balogh Richárd
Március 14. igen fontos dátum a geek arcoknak; nem kisebb dolog előtt tisztelgünk ez alkalommal, mint a Pi-szám legendája előtt, melynek ha megtalálná valaki az utolsó számjegyét, akkor valószínűleg választ kapnánk az „élet értelemére, a világmindenségre, és mindenre”. Sőt, e nap alkalmával visszakaphatjuk az úgynevezett „férfiúi önbecsülést”, amit a Valentin-nap alkalmával kénytelenek voltunk keményen földhöz vágni, és kíméletlenül megtaposni. Éljen a hús, és soviniszta szex ünnepe!

„Pi-day”, avagy a Pi-nap

A Pi-számot hivatalosan úgy definiáljuk, hogy a „kör kerületének és átmérőjének az aránya, természetesen, és kizárólagosan – mindez megerősítve, bár megengedve nem - az euklideszi geometriában”. Igen, rég volt már, de arra feltehetőleg mindenki tisztán emlékszik, hogy a Pi-t „olyan furcsa” betűvel jelöljük, és 3,14-ként értelmezzük. Ám itt nem áll meg az őrület, mivel végtelen tizedes pontosságig húzhatjuk ezt az értéket. E szám misztériuma, és a „végtelenségbe való beleszédülés” egyfajta „kultuszt” húzott fel a szám köré, mely kapcsolatba hozható a káosz-elmélettel, vagy akár a holisztikus világnézettel - „világmindenség-nézettel” - . Ez a betegség a vadállat kockák körében igen nagy népszerűségnek örvend.

A „Pi-day”-t legelőször, 1988-ban tartották meg a San Francisco-i Exploratorium nevű természettudományi múzeum dolgozói. Mindezt Larry Shaw fizikusprofesszor nagyszerű ötletére alapozva, akit az eset óta egész egyszerűen a „Pi hercege”-ként aposztrofálnak. Az ünnep úgy zajlik, hogy az összegyűltek Pi-zzát, és Pi-tét esznek, mely a pi-szám tetszés szerinti tizedespontosságával díszítenek. Egy újabb bizonyíték, hogy a San Fransisco-i hippiszcéna vérének THC indexe bizony lokális módon örökölhető, illetve, mai napig nem tisztult ki.

„Steak and BJ Day”, avagy „My Darling, tégy ma a kedvemre.”

Míg a fenn említett dátum, egyeseknek kockaünnep, másoknak a felfegyverkezés és a könnygáz elleni „Vizinszemcsepp” beszerzésének ünnepe, addig vannak akik valami egészen másra vágynak ekkortájt. Március 14. a Valentin-nap kifordított napja, amikor is a hölgyeknek esélyük van arra,hogy köszönetet nyilvánítsanak az uraknak a már elhervadt virágért, és a hülye közös fotóval ellátott, szívalakú párnáért. Persze nem csoki, meg virág az „eszköz”, hanem valami sokkal egyszerűbb, vagyis „közvetlenebb dolog”.

A „Steak'n'BJ” napot egy bostoni rádiós műsorvezető, egy Tom Birdsey nevű arc találta ki, amit egyik rajongója be is jegyeztetett. Az „ünnephez” tartozó site-ot több tízezren látogatják.

E napon a lányok steak-kel lepik meg a srácokat, és „kifejezetten kedvesek és megértőek”. Ezen kívül fontos komponense az ünnepnek azon nagyvonalú cselekedett, amit BJ-ként említünk. Nem kívánjuk ezt részletezni, a Net végtelen tárháza az ilyen jellegű informálódásnak.

A keresőszó : Blowjob.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását