2024. április 28. - Valéria

Két magyar filmsztárra figyel az egész Európai Bizottság

Botond és Ribizli, a két magyar törpehörcsög könnyen nemzetközi filmes hírnévre tehet szert. Ugyanis ők a sztárjai egy magyar kisfilmnek.
2009. április 30. csütörtök 15:59 - HírExtra
Ducsai Szabolcs fogta magát, és összepakolt minimális költségvetésből egy kisfilmet, amivel elindult az Európai Bizottság (EB) által rendezett Európai Kis- és Középvállalkozók Hetét népszerűsítő filmpályázaton. A főszereplő két hörcsög lett, akik közül az egyik humoros, és tanulságos módon éri el a célját, míg másik csak teker Bach zenéjére - szimbolizálva a vállalkozói szféra módszertanait.

A kisfilm 250 pályamunka közül bejutott a legjobb 5-be, és komoly esélye van a végső győzelem kivívására is, ami euroezreket jelenthet a magyar készítőnek. A harapós minisztárok egyébként máris felkapottak lettek: felkerültek a Youtubera és a magyar megnyitóra is díszvendégnek kijáró tisztelettel várják őket. Sőt, sikerült az EP magyar politikusait is egységbe rántaniuk: minden oldal egyaránt rokonszenvez velük, és támogatja sikerüket.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását