2024. május 22. - Júlia, Rita

Elfogadja a MÁV-bérletet a BKV a sztrájk alatt

Elfogadják a MÁV-bérletet a főváros közlekedési társaságának járatain a pénteki LIGA-sztrájk ideje alatt; a bérleteket csak a pályaudvarok közelében működő mintegy 55 vonalon és a metrón lehet használni - közölte Szilágyi Károly, a BKV szóvivője csütörtökön az MTI-vel.
2009. május 7. csütörtök 15:56 - HírExtra
A BKV és a MÁV-Start megállapodása alapján a kétheti, havi, valamint 30 napos vasúti bérlettel és MÁV arcképes igazolvánnyal rendelkező utasok pénteken 0 órától 24 óráig utazhatnak a BKV kijelölt járatain - mondta.

Szilágyi Károly beszélt arról is, hogy a BKV jármű-átcsoportosítással készül a pénteki LIGA-sztrájkra és az emiatt esetleg megnövekedő utasforgalomra.

A cég szóvivője kiemelte, hogy a BKV szakszervezetei nem vesznek részt a pénteki munkabeszüntetésben, viszont azt nem tudják kizárni, hogy "néhány munkavállaló mégis csatlakozik a kezdeményezéshez, ám ez várhatóan nem okoz majd problémát a közösségi közlekedésben".
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását