2024. május 2. - Zsigmond

Rémisztő kontraszt! Terroristák a földi paradicsomban

A pokolból a mennyországba került három volt guantanamói fogoly. Az amerikai börtön után a Bahamákra szállították őket: köszönik szépen, jól vannak!
2009. június 17. szerda 13:29 - HírExtra
Három ujgur származasú volt guantanamói foglyot szállítottak a csodás Bahama-szigetekre. Mivel semelyik másik ország sem akarta befogadni őket, ezért kellett a Bahamákra költözniük.

Jobban nem is járhattak volna!

A hét éven át fogva tartott terroristagyanús személyek most végre igazán szabadnak érezhetik magukat. Egyáltalán nem tartják őket elzárva: fagylaltozni, horgászni és strandolni járhatnak, búvárkodhatnak, sőt, hamarosan éttermet is nyitnak nekik.

Olyan jól érzik magukat a luxusszigeten, hogy le is akarnak telepedni ott.

„Mindenki fél tőlünk, ezért egyik ország sem akart befogadni. Bahama kormánya elég bátor volt ahhoz, hogy esélyt adjon nekünk, amiért nagyon hálásak vagyunk nekik” – mondta Abdulla Abdulgadir, az egyik volt rab, aki még azt is hozzátette, hogy semmi pénzért nem lennének hajlandóak elhagyni a csodás szigetet.

A három férfi elárulta, hogy már hosszú távon is terveznek: végleg le akarnak telepedni a szigeten és családot is akarnak ott alapítani.

A róluk készült fotók a napokban kerültek az amerikai újságok címlapjára. Az amerikai közvéleményt teljesen megdöbbentette és alaposan felbőszítette őket a „nyaralás”.

Obama ezek után magyarázkodhat…

Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását