2024. május 6. - Ivett, Frida

Az első fotók a sztárikrekről! - képpel

Sokan izgatottam várták már Sarah Jessica Parker gyermekeinek születését, még akkor is, ha nem a színész hozta őket a világra, hanem egy béranya.
2009. június 30. kedd 15:30 - Kővári Adrienn
Még a múlt héten megszülettek Sarah Jessica Parker ikrei, de az első kép még csak most látott napvilágot a boldog családról. Két kislánynak adott életet az alkoholista béranya, az egyik csöppséget Marion Loretta Elwell Broderick nevet kapta, míg testvérét Tabitha Hodge Broderick névre keresztelték.

A képeken szerepel a boldog apuka, Matthew Broderick, és a hat éves fiuk, James Wilke Broderick is.

A színésznőt a Szex és New York című sorozatban ismerhettük meg, és amilyen sok rajongót tudhat a magáénak, ugyanannyian utálják is. Rengeteg vádat kapott amiatt is, hogy nem ő hordta ki ikreit, hanem inkább egy béranyát választott.

Úgy tűnik, hogy a kezdeti kellemetlenségek ellenére egészségesek a gyerekek, és a páros is nagyon boldog. Régóta szerelmesek a színészek egymásba, de kapcsolatuk nem volt mentes a szakításoktól sem. Állítólag ismét külön akartak válni, de megtudták, hogy ikreik lesznek, ezért tettek egy újabb próbálkozást, hogy boldog családként élhessenek együtt.
Forrás: HírExtra/celebrity mania
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását