2024. április 28. - Valéria

Megszökött egy rab Budapesten

Megszökött egy előzetes letartóztatásban lévő fogoly csütörtök este Budapesten, a fővárosi és a Pest megyei rendőrök is nagy erőkkel keresik - erősítette meg az MTI információit a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.
2010. február 4. csütörtök 21:51 - HírExtra
A 24 éves férfit a Teve utcából az egyik budapesti büntetés-végrehajtási intézetbe szállították, amikor a Lehel térnél, piros lámpánál várakozó autóból, eddig ismeretlen módon, kiugrott és elmenekült - mondta Kovács Viktória.

A férfin bilincs volt, de azt a helyszíntől nem messze a rendőrök megtalálták.
A sajtóreferens közlése szerint H. Miklós fegyveres rablás gyanúja miatt volt előzetes letartóztatásban. A 24 éves rab 170 centiméter magas, vékony testalkatú, arca heges, világosbarna haja van. Szökésekor ujjatlan mellényt, csíkos pulóvert, kék színű, fűző nélküli teremcipőt és kék farmert viselt.

A szökésben lévő fogoly keresésével párhuzamosan parancsnoki kivizsgálás indult annak kiderítésére, hogy terhel-e valakit felelősség az ügyben.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását