2024. április 29. - Péter

Megfigyelik Jude Law-t

A nemcsak a kitűnő filmes alakításairól, hanem szabados életviteléről is híres Jude Law-t árgus szemekkel figyeli régi-új szerelme.
2010. március 10. szerda 08:50 - Nagy András
Bár decemberben kibékültek, Sienna Miller és Jude Law között tehát „papíron” ismét dúl a láv, barátaik szerint a huszonnyolc éves színésznő nem képes bízni régi-új kedvesében.

Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy bár alighanem lenne jobb dolga, Sienna elkíséri a harminchét éves Lawt az Egyesült Államokba, ahol a sztárszínész hamarosan Law Marion Cotillard és Kate Winslet oldalán fog játszani.

„Sienna egy percre se akarja szem elől veszíteni Jude-ot, ezért döntött úgy, hogy elutazik vele a forgatásra is. Szereti, de eltökélt szándéka, hogy ezúttal megtartsa, ennek érdekében pedig bármire képes – nyilatkozta a napokban Miller egyik ismerőse a Daily Mailnek.

A meglehetősen Jude állítólag egyelőre örül, hogy Sienna mellette áll, ám a barátok szerint hamar elege lesz a folytonos ellenőrzésekből.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását