2024. április 30. - Katalin, Kitti

LMP: országos kérdőívkampányt indítunk

Országos kérdőívkampányt indít a Lehet Más a Politika (LMP) annak érdekében, hogy az állampolgárok kifejthessék véleményüket a saját településükön, kerületükben felmerülő problémákról.
2010. július 27. kedd 16:02 - HírExtra
Jávor Benedek, a párt főpolgármester-jelöltje kedden, az önkormányzati választások kampánynyitójával egybekötött budapesti sajtótájékoztatón hangsúlyozta: az LMP a lakosság megkérdezésekor kiemelten kíváncsi arra, mennyire tartják fontosnak például az önkormányzatok működésének átláthatóbbá tételét, a korrupció visszaszorítását, továbbá a települések közlekedési gondjainak kezelését, a zöld felületek állapotának javítását, vagy a hajléktalanok ellátását, illetve a bölcsődei és az óvodai ellátás javítását.

Az LMP reményei szerint a beérkező válaszokból körvonalazódhatnak a legfontosabb helyi problémák, a kérdőíveken beérkező megoldási javaslatokat pedig beépíthetik a párt programjaiba - fűzte hozzá.

Jávor Benedek aláhúzta: pártja kiemelkedően fontosnak tartja, hogy az állampolgárok aktívan részt vegyenek a róluk szóló döntések meghozatalában, a települések sorsának befolyásolásában.
Az LMP eddigi országgyűlési munkája során is megpróbálta erősíteni a társadalmi részvétel lehetőségeit, továbbá a párt szintén az "aktív állampolgárrá" válást kívánta segíteni a korábban a budapesti XI. és XXII. kerületben végzett kísérleti kérdőíves kampánnyal is - fejtette ki a politikus.
Hozzátette: az LMP ezen sikeres felmérések során rengeteg adatott gyűjtött a legégetőbb helyi gondokról, illetve arról, hogy milyen típusú megoldásokat várnak az ott élők.

Az LMP országos kérdőívei a helyi szervezetek irodái mellett a párt internetes oldalán is megtalálhatók.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását