2024. április 28. - Valéria

Ön érzi a showbusiness illatát?

A showbusiness illatát rejtő parfümöt dobott piacra a The Sun brit bulvárlap, hogy ezentúl az egyszerű emberek is magukba szívhassák a vörös szőnyeg hangulatát.
2010. szeptember 8. szerda 07:44 - HírExtra
A Buzz Eau de Parfum fantázianévre keresztelt parfüm a világ egyik vezető illatszakértője, Roja Dove közreműködésével készült, aki Sarah-Jessica Parker stílusát, Sophia Loren lehengerlő kisugárzását, Beyonce Knowles magával ragadó pimaszságát és Cheryl Cole "egy lány a szomszédból"-jellegű báját igyekezett összegyúrni egyetlen illatorgiává.

"Azt szeretném, hogy minden nő, aki magára fújja ezt az illatot, úgy érezze, hogy ő is ugyanolyan elbűvölő, mint azok a hírességek, akiket nap mint nap lát a televízióban, vagy akikről az újságokban olvas" - mondta a parfümkészítő.

A friss citrusfélék, az érzéki jázmin, a vidám vanília és szantálfa illatát magába rejtő parfüm 50 millilitere 59 fontba (20 ezer forint) kerül, és a Harrods londoni áruházban lehet megvásárolni.

A "szórakoztatóipar egyedülálló illatát" persze az utca emberén is letesztelték: egyeseknek a nagymamájuk jutott róla eszébe, mások egyértelműen a kamaszokat jelölték még célközönségnek, két idős hölgy pedig kifejezetten frissnek és megnyugtatónak nevezte a parfümöt.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását