2024. április 29. - Péter

Boldog szülinapot!

Egy éves lett a Class FM, amit szülinapi „zsúrral” ünnepelt. Hogy ezen a napon se maradjunk celebek nélkül, számos híresség tette tiszteletét e jeles eseményen, ezzel is növelve az alkalom fényét.
2010. november 18. csütörtök 17:59 - HírExtra
Egy ember életében is nagy jelentősége van a szülinapoknak, azonban egy rádió esetében talán még nagyobb. Sokan kétkedve fogadták a Class FM indulását, azonban a csapat bizonyított és sikerre vitte a rádiót.

Az adó sorra nyeri a hallgatottsági versenyeket, amit nemrég egy közösségi oldal létrehozásával is megfejeltek. A sikert mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a rádió születésnapján a korai kezdés ellenére rengeteg celeb tette tiszteletét. Kicsit álmosak voltak ugyan és a kávé fogyasztás is ugrásszerűen megnőtt, de ott voltak és ünnepeltek.

Egy évvel ezelőtt, ezen a napon készült el rohamtempóban a stúdió. A még festékszagú szobában fáradtan, kialvatlanul, gyomorgörccsel és izgatottan várta a Class FM csapat az éjfélt, hogy megkezdődjön a műsor sugárzása.

Azóta eltelt egy év és most már boldogan ünnepelhetett Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri, Vadon Jani, Csiszár Jenő, Jáksó László, Vágó Piros, Szani Roland, Abaházi Csaba, Argyelán Kriszta, Kovács Áron és Garami Gábor.

Balázsék beszámolója szerint már reggel hatkor alig lehetett mozdulni a Morning Show üvegstúdiója környékén, annyi rajongó szerette volna együtt ünnepelni a rádió első születésnapját… Ezt nem tudjuk. De kilenckor valóban sok érdeklődő várta a szülinapi tortát és hogy egy pillantást vethessen a hazai celebvilág álmos képviselőire.

Domokos Fanni, a Nonstop és Szabó Mariann, egy-egy minikoncerttel is meglepték Balázsékat és a hallgatókat. A korai időpont ellenére is tömegek tapsoltak az X-Faktor sztárjainak. Akárcsak MCDC nek, aki szokás szerint vicces szövegeivel szórakoztatta a közönséget.

A partin még Andy Vajna is képviseltette magát, igaz csak az éteren keresztül: a neves producer egyenesen Amerikából jelentkezett be, hogy boldog születésnapot kívánhasson a rádiósoknak. Ezenkívül Balázsék a reggeli műsor keretein belül és a szülinap apropójából Vujity Tvrtkoval is elásták a csatabárdot.

Akik még ott voltak: Frei Tamás, Geszti Péter, a Barátok közt sztárjai: Várkonyi András és Gyebnár Csekka, Rúzsa Magdi, Király Viktor, Zalatnay Cini és lánya Niki, Puskás Peti és öccse Dani, a Summer Sisters, Benkő Dániel, Hajas Laci, Dévényi Tibi bácsi, Komár Laci, Dopeman kislányával, Kefir, Ádok Zoli, Terecskei Rita, Horváth Tamás, Varga Viktor, az Antifitness Club, L.L. Junior, Cozombolis valamint a Bad Boyz legénysége.

A tortavágás után Balázsék és a vendégek együtt eresztették égnek a rengeteg szülinapi lufit, végül pezsgővel koccintva a rajongókkal közösen énekelték el a Happy Birthday-t.

Boldog Szülinapot Class FM!
Forrás: Redlemon/HírExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását