2024. április 28. - Valéria

Depeche Mode és három születésnap

November 19 -én ünnepli a New Life dM Klub 10 éves fennállását és persze a Depeche Mode 30 éves, illetve a klubvezető 40 éves születésnapját. Ezeket ünnepelheti meg bárki méltó módon az Almássy Hall-ban.
2011. november 14. hétfő 11:11 - HírExtra
Az egykoron a Ki mit tud?-nak is helyszínt adó, mai nevén Almássy Hall ez alkalommal ismét régi küldetésének fog eleget tenni, mégpedig összehozza a különböző zenei stílusokat egy helyre.

2011. november 19-én, szombaton mindenkinek érdemes lesz ellátogatnia az Almássy téri szabadidő központba, hiszen akkor ünnepli majd a New Life Depeche Mode Klub 10., a Depeche Mode zenekar 30. és a New Life DM Klub vezetője, Rácz István a 40. születésnapját, mely rendezvényre 6 zenekart és számtalan DJ-t hívtak meg hazánkból és külföldről egyaránt.

Fellép majd a Németországból érkező Blind Passenger és Arise-X zenekar, illetve a Ballabox, a Felületi Feszültség, az NiteShift és a Black Nail Cabaret is, sőt Magyarország különböző részéről érkező DJ-k szolgáltatják majd a talpalávalót a koncertek előtt és után egészen hajnalig.

Ennyi fellépőt természetesen nem lehetne egy terembe bezsúfolni, ezért a rendezvény két helyszínre fog tevődni, mely termekben a koncertek mellett a Depeche Mode zenéjére, illetve a hazai underground műfaj képviselőire összpontosul majd a figyelem, s mi több, mindez mindössze 1971 Ft-ért.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását