2019. május 23. - Dezső

Borfesztivál és Jazz Napok

Szeptember 8. és 11. között, a 25. alkalommal megrendezett Budapest Borfesztiválon garantált lesz az ünnepi hangulat. A fellépők között a Csík Zenekar, Szabó Balázs Bandája és Pál István Szalonna és Bandája is megtalálható. Sőt, szeptember 10-én a Magyar Jazz Szövetség a fesztiválon ünnepli a Magyar Jazz Napját.
2016. augusztus 7. vasárnap 14:52 - HírExtra

A Magyar Jazz Szövetség rendezvénye a hazai jazz szcéna aktuális keresztmetszetét felvonultatni kívánó rangos esemény, mely évről-évre új nézőpontból láttatja a műfaj kiválóságait. Az idei év a jubileumok és a jubileumi születésnapjaikat ünneplő magyar jazz-zenészek tematikájára épül. A tavaly 25 éves Magyar Jazz Szövetség meghívását nem kisebb jazzisták  fogadták el, mint az idén 70. születésnapját ünneplő Berki Tamás, a 60 éves Binder Károly, a szintén 60 éves Márkus Tibor és Muck Ferenc vagy az 50 éves Egri János.

A Borfesztivál forgatagában elveszni önmagában is élmény, viszont ezt is magasabb szintre lehet emelni! Nyugodt, exkluzív környezetben, a város tetején, lélegzetelállító panorámában gyönyörködve, ünnepi menüvel és kiváló borokkal várja a Terített asztal, a Barokk kapu alatt elhelyezkedő Budapest Terrace-on. Lepje meg szeretteit ezzel a különleges ajándékkal!

A 25. jubileumi Budapest Borfesztivál keretében kerül bemutatásra Isa Schneider Szőlő és Bor című kiállítása az E-Galériában, a művészetek utcájában, a Falk Miksa utca 8. szám alatt. A Tokaji Borbarátnők Társasága több mint 10 éve szervez kulturális rendezvényeket és kiállításokat, most a Demetervin Art Collection részét képező anyag vesz részt a Borfesztiválon.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását