2018. június 24. - Iván

Megint füvet találtak

Kenderültetvényt találtak a rendőrök egy balástyai tanya hátsó kertjében felállított fóliasátorban - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-t.
2017. július 6. csütörtök 12:18 - HírExtra
 

Huber Krisztián közölte: a gyanú szerint egy 21 éves férfi tavasszal bérelt ki egy balástyai tanyát, ahol indiai kendert termesztett. Később egy ismerősének felajánlotta, hogy a növények gondozásáért cserébe ingyen lakhat az ingatlanban, valamint egy motort is vásárol neki.

A tanyán tartott házkutatás során a rendőrök magvakat, palántaneveléshez szükséges sátrat, kábítószergyanús növényi törmeléket, valamint a hátsó kertben, egy fóliasátorban több mint 130 tő indiai kendert találtak - tudatta a főhadnagy.

A rendőrök előállították a növények gondozásával megbízott férfit és egy fogyasztót, a tanya bérlőjét pedig elfogatóparancs alapján keresik. A növényeket gondozó 22 éves férfit kábítószer birtoklása miatt őrizetbe vették, és kezdeményezik előzetes letartóztatását.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását