2024. április 27. - Zita

Iskolában árulta a drogot

Kábítószert árult hosszabb ideje két diák Budapesten, egy XVIII. kerületi középiskolában, az elfogott fiatalok elismerték a bűncselekmény elkövetését - közölte a rendőrség.
2011. június 10. péntek 12:45 - HírExtra
A pestszentlőrinci rendőrök néhány hete jutottak olyan információhoz, hogy egy XVIII. kerületi középiskolában diákok árulnak társaiknak kábítószert. A felderítőmunka eredményeként a drogot áruló lányt és fiút szerdán fogták el - olvasható a police.hu oldalon.

A fiatalok lakásán tartott házkutatások során kábítószer fogyasztásához és átadásához szükséges eszközöket foglaltak le: digitális mérleget, műanyag tasakokat, alufóliát, kábítószergyanús növényianyag-maradványokat.

A közlés szerint a rendőrök gyanúsítottként kihallgatták a két fiatalt, akik beismerték a terhükre rótt bűncselekmény elkövetését.

A nyomozás eddigi adatai szerint a páros az előzőleg alufóliákba csomagolt adagokat értékesítette a diákoknak, alkalmanként ezer-kétezer forintért.

A 18 éves gyanúsítottakkal szemben "kínálással, átadással, forgalomba hozatallal, kereskedéssel oktatási, köznevelési, gyermekjóléti, gyermekvédelmi, közművelődési feladatok ellátására rendelt épület területén, közvetlen környezetében elkövetett kábítószerrel visszaélés" bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság - olvasható a rendőrségi honlapon.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását