2024. március 19. - József, Bánk

Az évszázad legrosszabb üzlete

Az évszázad legrosszabb üzletének nevezte a paksi bővítést az LMP országos elnökségi tagjai. Ungár Péter pénteki sajtótájékoztatóján ezt a többi közt azzal indokolta: a Roszatom honlapján előbb értesülhetnek az emberek arról, milyen szerződéseket köt a magyar állam Paks II.-höz kapcsolódóan, mint, hogy arról a kormány tájékoztatást adna.
2017. december 8. péntek 12:07 - HírExtra
 
A politikus tragikomikusnak nevezte azt is, hogy Magyarországon még egy napelem-tendert is csak Pakson lehet megvalósítani. Kifejtette: a megújuló energiaforrások előnye éppen az lenne, ha a helyi közösségek felügyelete alatt állnának, a centralizáció azonban ezt nem segíti.

Emlékeztetett arra is: a Miniszterelnökség még mindig nem adott tájékoztatást arról, milyen tartalommal és összeggel szerződött Klaus Mangold német lobbistával a beruházást érintően.

Ungár Péter a baloldali pártok tárgyalásait és Karácsony Gergely esetleges miniszterelnök-jelöltségét firtató kérdésre szomorúnak nevezte az ellenzéki oldalon jelen lévő káoszt, és kijelentette: ebben a helyzetben az LMP tudja biztosítani a stabilitást ezen a térfélen. Leszögezte azt is: az LMP miniszterelnök-jelöltje Szél Bernadett.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását