2018. október 19. - Nándor

A Jobbik ígérete

A Jobbik ismételten arra tett ígéretet, hogy kormányra kerülésük esetén kézzel fogható előnyöket kapnak a magyar kis- és középvállalkozások.
2018. január 2. kedd 14:13 - HírExtra
  
Volner János, az ellenzéki párt frakcióvezetője kedden, Budapesten tartott sajtótájékoztatón úgy fogalmazott, míg a Fidesz az elmúlt években kizárólag a nagy multinacionális cégekkel kötött stratégiai megállapodásokat, addig Vona Gábor, a Jobbik elnöke a magyar vállalkozásokkal kíván hasonló együttműködéseket kötni.

A magyar gazdaság alapját jelentő vállalkozások megerősítése nélkül ugyanis nem lehet tartósan fenntartható fejlődést biztosítani - fejtette ki, hozzátéve, hatalomra kerülésük esetén a magyar vállalkozások a jelenleginél lényegesen kedvezőbb adóterhelésre számíthatnak.

A Jobbik politikusa ezzel összefüggésben igazságtalannak nevezte, a kormány a multinacionális társaságoknál jobban megadóztatja a magyar vállalkozásokat azzal, hogy utóbbiaknak az osztalék felvétele után is adót kell fizetniük, míg a Magyarországon működő külföldi cégek ezt a terhet elkerülhetik. A valódi lokálpatrióta gazdaságpolitika a Jobbik kormányra kerülésével fog bekövetkezni - jelentette ki.

Volner János kérdésre válaszolva elmondta, amennyiben az Állami Számvevőszék (ÁSZ) mégsem büntetné meg pártját, akkor visszafizetnék a bírságra érkezett állampolgári támogatásokat, ugyanakkor nem számítanak a kiszabott szankció megváltoztatására.

További reakcióiban hangsúlyozta, az MSZP-vel és a DK-val sehol nem támogatnak egyetlen közös választási jelöltet sem, a Momentummal és az LMP-vel ugyanakkor készek tárgyalni.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását