2024. március 19. - József, Bánk

Mosó- és mosogatószerek

A mosás és mosogatás az emberek életében egy mindennapos eljárás. Tulajdonképpen ezek a folyamatok nélkül nem is tudnánk létezni, hiszen a ruhánkat ki kell mosni, edényeinket tisztán kell tartani. Ezekre a feladatokra manapság rengeteg vegyi anyag kapható. A vegyi anyagot kihangsúlyoznám, mert ezek a szerek igencsak környezetszennyező hatással rendelkeznek.
2019. május 16. csütörtök 16:39 - HírExtra
 
A bioforce.hu webáruház által forgalmazott termékek viszont csakis környezetbarát termékek, nem véletlenül hordozza a “természetes tisztaság szakértője” jelzőt. Az általuk kapható termékek mindamellett, hogy 100%-ban természetes alapanyagokból készülnek, egyáltalán nem szennyezik a környezetet, nem ártalmasak sem emberre, sem állatra.

A mosó- és mosogatószer termékeik hipoallergének, tehát nem váltanak ki semmilyen allergiás reakciót. A tisztítószerek enzim alapúak, összetevőik révén hatékonyan, mégis vegyszermentesen tartják tisztán a dolgokat, biológiailag pedig teljes egészében lebomlanak, vigyázva ezzel a környezetre.

Miért is célszerű ilyen termékeket vásárolni?

Gondoljuk csak végig, hogy mennyi kárt okozunk nap mint nap azzal a sok vegyszerekkel teli tisztítószerrel, mosószerekkel, amelyeket lehet kapni. A terhesség alatt a kismamákra, gyerekekre, állatokra is veszélyes anyagokat tartalmaznak, akár a belégzés során is komoly problémát okozhatnak. A környezetünk szennyezéséről már nem is beszélve. Ezért jött létre a bioforce.hu webáruház, ahol csakis vegyszermentes termékeket találunk. Kínálatukban szerepel WC tisztító, padlófelmosó, vízkőoldó, automata és kézi mosáshoz alkalmas mosószer, fehérítő, zsíroldó és mosogatószer.

 

A mosáshoz a Laundy Soap hipoallergén terméket mutatnám meg Önöknek. Ez a mosószer egyaránt alkalmas kézi és gépi mosáshoz. Foszfát, klór és parabénmentes, abszolút bőrbarát, biológiailag teljesen lebomlik. Kellemes illatának köszönhetően az öblítő használata akár el is hagyható. Kiszerelése 1, 3 és 5 literes változatban kapható.

A mosogatószer kategóriában pedig a Bioforce Pot & Pan nevű terméket ajánlanám. A mosogatószer makacsul elbánik a legodaégettebb és legzsírosabb szennyeződésekkel is, amellett, hogy természetes összetevőkből készül. Biztonságos és használata egyszerű. Felbontás után a szavatossága 12 hónap, közvetlen fénynek és magas hőmérsékletnek ne tegyük ki.

Nos, kedves vásárlók, a bioforce.hu által forgalmazott termékek választása a lehető legjobb lehet, ha környezettudatos életmódot választott. Javasolnám minden ember számára, hogy biológiailag teljesen lebomló termékeket használjon, odafigyelve ezzel az élővilág fenntartására.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását