2024. április 29. - Péter

Húsz jelölt a válogatott élére

Kisteleki István, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke sem Bölöni Lászlóra, sem Tornyi Barnabásra nem számít szövetségi kapitányként.
2008. január 4. péntek 12:34 - Hírextra

Kisteleki erről az MLSZ honlapjának nyilatkozott, jelezve, hogy a szövetségi kapitány személyéről folyamatosan zajlanak a tárgyalások, erre a posztra még nem tett ajánlatot senkinek. A kapitány mellett futballfejlesztési igazgatót is keres az MLSZ.

"Futballfejlesztési igazgatóként eddig ketten jöttek szóba. Amikor Bölöni Lászlót megkerestem, akkor ő egy más jellegű szerepvállalást tartott volna a maga számára elfogadhatónak, de jeleztem, hogy szövetségi kapitányként nem számítunk rá. Miután újabb egyeztetésre nem tudtunk sort keríteni, a vele való tárgyalásokat lezártnak tekintem." - mondta Kisteleki.

Tornyi Barnabással kétszer tárgyalt az MLSZ elnöke, majd közölte, hogy a szakember munkájára nem tart igényt.

"Vagyis leszögezhetem, hogy a futballfejlesztési igazgatói poszt betöltésével kapcsolatban nincsenek függőben maradt megbeszéléseink, a megfelelő szakember keresése folytatódik." - nyilatkozott Kisteleki.

Várhidi Péter szövetségi kapitány szerződése december 31-én lejárt. Az MLSZ január 15-i elnökségi ülésén dönt arról, hogy a jövőben ki irányítsa a válogatottat.

Kisteleki a sportnapilapnak azt mondta, mintegy húsz jelölt van a posztra.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását