2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Ronaldo brutalitása

Meglepő nyilatkozatot tett Thiago Silva a brazil-portugál barátságos labdarúgómeccs után. A dél-amerikai játékos szerint csak a lélekjelenlétén múlott, hogy Ronaldo nem törte el a lábát.
2008. november 21. péntek 09:16 - Hírextra
Nemvárt eredményt és nyilatkozatokat hozott a szerdai brazil-portugál találkozó. A dél-amerikaiak alapos, 6-2-es verést mértek Európa braziljaira, ám volt, aki a sárgák közül nem a kiütéses győzelmet méltatta. Thiago Silva szerint Cristiano Ronaldo, az Aranylabda elsőszámú várományosa megengedhetetlen ámokfutásba kezdett a találkozón. - Neki is tisztelnie kellene az ellenfelet, elfogadhatatlan, amit tett – mondta Thiago Silva. - Van képe kijelenteni, hogy felugrottam a belépőjénél? Ha ezt nem teszem eltörte volna a lábamat! Nem fogadom el a bocsánatkérést!

Ronaldo egy másik brazillal, Marceloval is összebalhézott a találkozón. A portugál nemes egyszerűséggel megszorongatta a Real-játékos nyakát egy vitás esetet követően.
Forrás: samsungsport
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását