2024. április 29. - Péter

Az MSZP politikai vitanapot szervez

A szocialisták politikai vitanapot kezdeményeznek a parlamentben Magyarország valós helyzetéről - közölte az MSZP frakcióigazgatója a kormánypárti képviselőcsoport hétfői ülését követően, beszámolva arról is, hogy az MSZP február 20-án tartja kampánynyitó rendezvényét.
2010. február 8. hétfő 16:27 - HírExtra
Tóbiás József a kampánynyitó rendezvénnyel kapcsolatban azt mondta: a képviselőcsoport munkacsoportokat hozott létre, amelyek részt vesznek a program szakmai területeinek kidolgozásában. Mint mondta, a cél az, hogy "Merre tovább Magyarország?" címmel érdemi, valóságról szóló programvita indulhasson el.

Kiemelte: a frakció támogatta azt a kezdeményezést, hogy még februárban tartsanak politika vitanapot Magyarország valós helyzetéről.

Tóbiás József szerint érdemes lenne válaszolni azokra a felvetésekre, amelyek szerint "romba dőlt az ország, minden tönkre ment az elmúlt nyolc évben". Hozzátette: érdemi, a valóságról szóló vitanap megrendezését vetik fel a házbizottság ülésén.

A frakcióigazgató kifejtette, hogy februárban a tervek szerint három ülésnapot tartanak, amelyen megtárgyalják a köztársasági elnök által a parlamentnek megfontolásra visszaküldött törvényeket.

Szólt arról is, hogy számos kérdés vár befejezésre, például az olimpia rendezéséről, a kapányfinanszírozás átláthatóságáról, vagy a kereskedelmi áruházláncokról szóló törvény ügye.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását