2024. április 28. - Valéria

Hol várják a pártok az eredményhírdetést?

Pártszékházban, irodaházban, illetve rendezvényközpontban tartják az országos listát állító pártok eredményváró rendezvényüket az országgyűlési választás április 11-i, első fordulójának napján - derül ki az érintett szervezeteknek az MTI-nek adott pénteki tájékoztatásából.
2010. április 2. péntek 15:51 - HírExtra
Az MSZP a korábbi választásokhoz hasonló keretek között, Jókai utcai székházában várja az eredmények beérkezését április 11-én, az országgyűlési választás első fordulójának napján - tájékoztatta az MTI-t a párt szóvivője.

A Fidesz a főváros V. kerületében, a Vörösmarty téren tartja eredményváró rendezvényét. Havasi Bertalan, a párt sajtófőnöke az MTI-nek elmondta, a téren lévő új irodaházban követik az eredmények alakulását a párt vezetői és a meghívottak.

A Kereszténydemokrata Néppárt a Fidesszel közösen kíséri nyomon a választás fejleményeit.

Pusztai Erzsébet, a Magyar Demokrata Fórum pártigazgatója elmondta: a párt Szilágyi Erzsébet fasori székházában várják a választás első fordulójának eredményeit. Mint kiemelte, bízik abban, hogy az MDF átlépi az ötszázalékos parlamentbe jutási küszöböt.
Hozzátette: a székházba Dávid Ibolyán, az MDF elnökén, Bokros Lajoson, a párt miniszterelnök-jelöltjén kívül várják az elnökség több tagját, budapesti képviselőjelölteket, valamint szimpatizánsokat is. Hozzátette, az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ)megfigyelői jelezték, hogy ők is jelen lennének az eseményen.

A Jobbik a XI. kerületi Sport Max Rendezvényközpontban tartja nyilvános választási eredményváró rendezvényét. Dúró Dóra, a párt szóvivője az MTI-nek elmondta: több ezer jobbikos szimpatizánst, valamint szavazatszámlálót várnak a helyszínre, akik a sportcsarnok területén, valamint a szomszédos labdarúgópályán követhetik figyelemmel az este folyamán beérkező eredményeket, illetve a nem hivatalos végeredmény kialakulása után kezdődő koncertet.

A Lehet Más a Politika tagjai és szimpatizánsai két helyszínen, a párt Bajcsy-Zsilinszky utcai irodájában és egy egyelőre még nem megnevezett helyen várhatják közösen a választási eredményeket. Az LMP prominensei a pártirodában gyűlnek majd össze a választások éjszakáján. Az épület kapuit a tervek szerint este hatkor nyitják majd ki.
Seres Mária, a Civil Mozgalom elnöke azt közölte, hogy képviselőjelöltjeik és aktivistáik április 11-én a párt IX. kerületi irodájában várják a választási eredményeket.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

z_zalai
2010. április 2. 16:14
Megnézném szívesen az mszp páholyban az arcokat.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását