2024. április 28. - Valéria

A WC-be menekült zaklatói elöl a herceg

Az illemhelyen próbált menedéket találni Harry herceg egy éjszakai bár hölgyközönsége elől, ám a lányrajongókat ott sem tudta lerázni.
2010. április 25. vasárnap 15:08 - HírExtra
A News of the World, a legnagyobb vasárnapi brit bulvárlap beszámolója szerint a brit trón harmadik számú várományosa - aki a brit hadsereg harci helikopter-pilótájának készül - a Suffolk grófságbeli Newmarket kisvárosának szórakozóhelyére tért be bajtársaival, hogy néhány korttyal enyhítse a kiképzés feszültségét.

Ebből azonban nem lett semmi, ugyanis szinte érkezése pillanatában kitört a "Harry-mánia": a lányok azonnal észrevették, és csapatostul megrohanták a herceget, hogy legalább egy fotót készíthessenek róla.

Harry - Károly trónörökös és a néhai Diana hercegnő másodszülött fia - a roham elől a bár férfivendégeknek fenntartott mellékhelyiségébe menekült, és magára zárta az egyik fülkét, ám a hölgyek előtt nem volt akadály: oda is betörtek utána, és a vécéfülke oldalára felmászva fényképezték le a herceget mobiltelefonjaikkal.

Harry a lap bennfentes forrásainak beszámolója szerint később már csak nevetett az egészen, és azt mondta barátainak: úgy érezte magát, mintha az egykori Beatles együttes tagja lett volna.

Harry és bátyja, Vilmos herceg - aki szintén helikopterpilóta-kiképzésen vesz részt - rendre feltűnik londoni éjszakai szórakozóhelyeken is, ám itt már nem jelent újdonságot megjelenésük, és általában békén hagyják őket.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását