2024. április 28. - Valéria

MSZP: Szanyi lett a kampányfőnök

Szanyi Tibor országgyűlési képviselő lett az MSZP kampányfőnöke az őszi önkormányzati választásra - közölte az MSZP-frakció szerdán az MTI-vel.
2010. július 21. szerda 10:43 - HírExtra
A közlemény szerint az MSZP elnöksége keddi ülésén kérte fel Szanyi Tibort arra, hogy vállalja el az önkormányzati választások kampányfőnöki feladatait.

Mint írták, az indoklásban kiemelt helyen szerepelt az a tény, hogy Szanyi Tibor sikerrel vette a parlamenti választásokat, "és az e közben szerzett tapasztalatok minden bizonnyal hasznosak lehetnek az önkormányzati választásokon induló párttársai számára".

A közlemény szerint Szanyi Tibor kiemelt kérdésként kívánja kezelni Budapestet, mivel a főváros a "demokráciában eltöltött sok évtizedes történelme során még soha sem volt jobboldali".

A politikus fő célkitűzésének "a Fidesz erőszakos nyomulásának" megállítását tartja, és azt, hogy ráébresszék az embereket az országgyűlési választások eredményeként létrejött aránytalanságok korrekciójának igényére.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

helix
2010. július 21. 11:50
Ez a nagy megújulás?

Ugyanazok a lejáratódott arcok ücsörögnek a pártban.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását