2024. április 29. - Péter

Forma 1: a BKV süríti a HÉV-járatokat

Megnövelt kocsiszámmal közlekednek a gödöllői HÉV szerelvényei a hétvégén a Forma-1-es Magyar Nagydíj miatt, amelyre az Árpád hídtól közvetlen buszjáraton is el lehet jutni.
2010. július 28. szerda 16:05 - HírExtra
A BKV szerdai közlése szerint a Hungaroring a Gödöllő állomásig közlekedő HÉV szerelvényekkel érhető el, amelyek nem állnak meg a Hungaroring megállóhelyen. Szilasliget megállóhelytől gyalogosan, Mogyoród állomástól buszjárattal közelíthető meg a verseny helyszíne. A gödöllői HÉV a megszokott menetrend szerint közlekedik majd, de megduplázzák a kocsik számát.

A Magyar Nagydíj ideje alatt az Árpád hídtól a Forma-1-es versenyre induló közvetlen buszjáratok a versenyre érvényes belépővel rendelkezők számára ingyenesek.

Azok, akik az adott napon és időpontban érvényben lévő 24 és 72 órás jeggyel vagy Budapest kártyával rendelkeznek, Mogyoród HÉV állomásig kiegészítő jegy vásárlása nélkül utazhatnak.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását