2024. április 27. - Zita

Fizessen és vegye el a szüzességét!

Vagy ne. Mindenesetre egy 18 éves magyar lány "Miss Spring" álnéven horribilis összegért a szűziességét árulja.
2010. augusztus 9. hétfő 09:40 - HírExtra
De mégis, hogyan keressen pénzt a mai magyar valóságban egy szőke, 18 éves lány? Szerkesztőségünknek számtalan ötlete van, de egy északkelet-magyarországi szőkeség egészen „eredeti” ötlettel állt elő: kétszázezer fontért azaz hatvanhét millió forinttért árulja a szüzességét. A „Miss Spring” álnevet használó hölgy nem tagadja, 20-30 megkeresést is kapott egy külföldi társkereső honlapon keresztül, a főként angol és ír üzletemberek feleségül is vették volna.

A legnagyobb brit bulvárlap, a The Sun a hét végén hatalmas címekkela világba harsogta a „hatalmas szenzációt”: az első éjszaka joga 200 ezer font (67 millió forint) ellenében egy brit férfinél landolt! A legismertebb magyar szűz lány azonban tegnap a Blikknek cáfolta az angol újság állításait.

– A licitálás még el sem kezdődött, valószínűleg a jövő hét második felében kerül majd rá a sor – jelentette ki a pénzéhes ám szűzies, fiatal lány, aki közölte: elege van a sok támadásból, amiben az akció óta neki és családjának része van, ezért a továbbiakban nem nyilatkozik senkinek.
A névtelen lány az édesanyja által felvett svájci frank alapú hitelt szeretné törleszteni, mivel nem szeretné, hogy a kedves végrehajtók elvigyék a fejük fölül a házukat. A lányt nem befolyásolta senki, de arra aligha gondolt, hogy milyen hatalmas érdeklődés keletkezik a története után világszerte.

Most hiába titkolja kilétét a bevállalós szőkeség, szűk körben már kezd kitudódni minden. A Blikk úgy tudja, hogy a lány édesanyját már saját családja is kikezdte, amiért nem akadályozta meg a tisztességtelen ajánlattételt.

– Belefáradtam, hogy mindenki a családomat pocskondiázza – indokolta meg az elzárkózást „Miss Spring". – Aki pedig a neveltetésemet firtatja, annak üzenem: édesanyám úgy nevelt, hogy 18 évesen még mindig szűz vagyok!

Ez nagyon szép, bár valószínű, hogy mindenkinek az ismeretségi körében van olyan - ha nem is szőke - 18 éves lány, aki még szűz. Persze ne ítélj, hogy ne ítéltess: épp ezért sok pénzt és jó szórakozást kívánunk.

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását