2024. április 29. - Péter

MSZP: téves az az információ, miszerint a Jobbikkal összeállna

Nincs szó összefogásról az MSZP és a Jobbik között Esztergomban, a két párt egymás ellen kampányol és indít jelölteket az egyéni körzetekben.
2010. augusztus 18. szerda 18:49 - HírExtra
Az MSZP nem állított önálló polgármester jelöltet, mert olyan független jelölt indult, akinek programját támogatja, és így tett a Jobbik, az LMP, az MDF, valamint a Polgári Esztergomért Egyesület is - közölte a párt helyi elnöke szerdán az MTI kérdésére.

"Az MSZP nem kötött megállapodást Esztergomban egyetlen párttal sem és a független jelölttel sem. A pártok szándéka viszont közös, Meggyes Tamástól meg kell szabadítani Esztergomot, mert a város belefullad az adósságba, az önkormányzat gigantikus beruházásai vagy a csőd közelében vannak vagy üresen állnak, és az emberek félnek a helyi hatalomtól" - tette hozzá Nyíri Attila.

A helyi szocialista politikus nyilatkozatával Kovács László, az MSZP alelnöke megszólalására reagált, aki az egyik kereskedelmi rádióba betelefonálva közölte, hogy csak akkor támogatják a független jelöltet, Tétényi Évát, ha elhatárolódik a Jobbiktól.

A Fidesz-szimpatizánsok támogatását élvező Meggyes Tamás országgyűlési képviselő, polgármester vetélytársa Tétényi Éva független jelölt, építész, a Magyar Építész Kamara titkára, aki korábban a sajtónak elmondta; őt nemcsak a pártok, hanem független civil szervezetek is támogatják, s nem ő csatlakozott a pártok programjaihoz, hanem azok támogatják törekvéseit.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását