2024. április 28. - Valéria

Szétszednék a nők Malek Mikit!

Félve engedte haza Miklóst lengyel szerelme. Az X-Faktor mentorának nehéz dolga van, hiszen legközelebb október végén láthatja párját, miközben a magyar lányok legszívesebben mind megkaparintanák.
2010. október 5. kedd 09:15 - HírExtra
Most jön a munka nehezebbik része Malek Miklósnak, akinek ütős csapatokra kell formálnia a rábízott együtteseket az X-Faktorban. A feladat nem csak zeneileg, hanem lelkileg is megterhelő.

„Három nappal ezelőtt tértem vissza Budapestre, a kedvesemet egyelőre Los Angelesben hagytam. Arra kért a búcsúzáskor, hogy legyek jó!” – mesélte Malek Miklós.

„Szerencsére csak egészséges mértékben féltékeny, de azért már a műsor kezdete után is nehezményezte a magyar lányok szerelmes leveleinek tucatjait. Ez azóta sem változott, igaz, a levelek száma sem csökken” – tette hozzá mosolyogva a mentor, aki megérkezése óta szinte ki sem mozdul a próbatermekből és a stúdióból.

„Talán nekem lesz a legnehezebb feladatom azzal, hogy a csapatok mentora lettem. A négyfős Karma mindegyik énekesnője egy díva, meg kell tanulniuk együtt, egymást segítve dolgozni. Mimi és Gergő duettje szerethető lesz, a Non- Stop régi, profi alakulat, talán csak a színpadi munkájuk szorul majd korrekcióra. A Nyári lányok, Edit és Alíz pedig nem mutatták meg az igazi arcukat, szeretném, ha megmutatnák, milyenek is valójában” – sorolta Miklós az előtte álló feladatok sokaságát és nehézségeit.

Malek Miklósnak nem könnyű egyedül megküzdenie a nehézségekkel, elmondása szerint könnyebb lenne ha mellette lenne kedvese. Azonban még korainak tartaná megmutatni őt az országnak, világnak.

„De rövidesen érkezik, nem csinálunk titkot belőle” – tette hozzá a jóképű mentor.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását