2024. április 28. - Valéria

Összetört vagy kezdődő életek?

Sírva fakadtak az X-Faktor versenyzői a vasárnap esti döntés után. Muri Enikő például az egész életét a tehetségkutatóra tette fel.
2010. október 12. kedd 11:35 - HírExtra
„Ha nem jutok tovább, nem lesz tűzijáték, nem lesz nagy koncert, akkor nem lesz semmi!” – mondta a szereplése előtt Muri Enikő. Rossz előérzete beigazolódott, hiszen nem jutott be az élő show-ba, emiatt még az énekléssel is fel akart hagyni. Azóta már máshogy látja a dolgokat és átgondolta korábbi döntését.

„Beleadtam minden energiámat, és úgy éreztem, lett volna helyem a legjobb tizenkettő között, de elveszett az erőm, talán túl nagy volt a nyomás. Pofonként ért a döntés. Azóta azonban sikerült egy zenekart összehoznom, minden hónapban lesz fellépésünk, ráadásul a József Attila Színházban is játszom, úgyhogy folytatom. Már csak a sok kedves támogató miatt is” – mesélte Enikő.

A Mentorház másik nagy vesztese Hegyi Dávid volt, aki fiú létére sem szégyellte könnyeit Ördög Nóri előtt.

”Kijött belőlem a hat hónapos feszültség, kitört belőlem a sírás. Most már azt gondolom, csak nyertem a műsorral, hiszen egy éve még nem is énekeltem, már az is nagy dolog, hogy idáig eljutottam. Érzem, hogy valami történni fog, arra várok, hogy valaki jöjjön, aki segít majd a pályán” – nyilatkozta Dávid.

A legszomorúbb a mentorok között talán Keresztes Ildikó volt, aki minden versenyzőjét megkönnyezte.

”Aludni sem tudtam, csak altatóval. Vártam egy jelet a jóistentől, mert nehéz volt a döntés, mind a hat fiú a szívemhez nőtt. Bevillant a fiatalkorom, amikor kirúgtak a színművészeti harmadik rostájáról, így átéreztem, mi játszódik le bennük” – mesélte Ildikó.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását