2024. április 28. - Valéria

Ma nyit az Angyalok Erdeje

Az ötszáz feldíszített karácsonyfából álló Angyalok Erdeje mától látogatható a fővárosi Felvonulási téren. Európa első és legnagyobb karácsonyfaerdejével alapítványoknak, jótékonysági szervezeteknek gyűjtenek adományokat a szervezők.
2010. december 5. vasárnap 09:03 - HírExtra
Az Angyalok Erdejét hivatalosan az esemény fővédnöke, Schmitt Pálné Makray Katalin nyitja meg.

A tízezer négyzetméternyi területen felállított fákat valamint a hozzájuk tartozó prezentációs helyet Magyarországon működő vállalkozások és magánszemélyek vásárolhatták meg 115 ezer forintért és díszíthetik fel azzal a feltétellel, hogy pártfogásukba vesznek egy rászoruló ügyet.

A december 5. és január 6. között a térre látogató érdeklődők - akiket számos program is csábít - normál díjas sms-en keresztül szavazhatnak az általuk leginkább támogatott ügyre. A legtöbb szavazatot kapó kezdeményezés ötmillió forintos fődíjban részesül.

Közvetlen felajánlásokkal is lehet segíteni az ügyeket: az adományozásra a helyszínen vásárolható "angyaltallérokkal" lesz lehetősége a látogatóknak.

A felvonulási téren az egyhónapos rendezvénysorozaton a díszbe és fényekbe öltözött fák mellett ünnepi kulturális programok, tánc- és zenei fellépések, előadások is várják az adakozásra és az ünnepi hangulatra vágyókat.

A programokról, a támogatható ügyekről és egyéb részletekről bővebb információ a www.angyalokerdeje.hu oldalon olvasható.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását