2024. április 28. - Valéria

Meleg? Olajozott férfiakat bálványozott a sztár

Ki hinné, hogy valaha valaki melegnek képzelte az izomagy Arnold Schwarzeneggert? Ráadásul a saját mamája. Lássuk, mi okozta a félreértést!
2011. január 18. kedd 13:04 - HírExtra
A kedves mama azért jutott erre a következtetésre, mert a tizenéves Arnold szobájának falát egy szál alsónadrágban pózoló izmos férfiakról készült fotók díszítették.

"Olyannyira aggasztotta ez az édesanyámat, hogy egyszer még a háziorvosunkat is megkérte, hogy nézzen be a szobámba. Valóban azt gondolta, hogy homoszexuális vagyok. Ami azért nem egy nagy tragédia, de számára teljességgel elképzelhetetlen volt. Az orvos megnyugtatta: vannak, akik a Beatles képeivel aggatják tele a falat, s ők is férfiak" – mesélte Schwarzi a Krone című újságnak.

Kalifornia egykori kormányzója arról is mesélt, hogy milyen sokba kerül neki, amiért a politikai pályáért cserébe feláldozta a filmezést. Számításai szerint ugyanis így már legalább kétszázmillió dollártól, azaz körülbelül negyvenegymilliárd forinttól esett el.

"A kormányzói fizetésemről lemondtam, ez körülbelül hetvenmillió dollár, aminek a fele az adó. Évente legalább egy-egy filmet biztosan forgathattam volna. Való igaz, Hollywoodban sem olyan magasak már a gázsik, mint korábban, de számításaim szerint közel száznegyvenmillió dollárt megkerestem volna. Ez így pedig már több mint kétszáz" – magyarázta a színész, aki hacsak néhány percre is, de feltűnik mostanság a filmvásznon, Bruce Willis A feláldozhatók című filmjében.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását