2019. június 17. - Laura, Alida

Balázs Elemér ünnepel

Pályafutásának legemlékezetesebb pillanatait idézi fel 50. születésnapja alkalmából Balázs Elemér dzsesszdobos, aki zenésztársaival, többek között Dés Lászlóval, Szakcsi Lakatos Bélával, Szulák Andreával, Malek Andreával, Oláh Kálmánnal és Babos Gyulával lép színpadra szeptember 23-án Budapesten, a MOM Kulturális Központban.
2017. augusztus 28. hétfő 15:01 - HírExtra
 
Az M1 aktuális csatorna hétfő reggeli műsorának vendégeként Balázs Elemér elmondta, rengeteg helyre eljutott, nagyon sok fantasztikus művésszel játszott együtt, és megvalósította számtalan gyermekkori álmát, köztük a legnagyobbat, hogy játszott a New York-i Blue Note Jazz Clubban.

"Amikor jártam a dzsesszkonzervatóriumba, reggelente 8 órakor, a 33-as buszon, akkor walkmanen hallgattam azokat a nagy sztárokat, akikkel sikerült együtt játszanom, például Pat Metheny, vagy Joshua Redman, és ez egy fantasztikus dolog. Azt érzem, hogy még van egy csomó feladat" - jegyezte meg a zenész, aki nagyon sokat szeretne még utazni és hírét vinni a magyar dzsessznek.

A Balázs Elemér 50 - Visszatekintés a múltba, részletek a jelenből című nagykoncertjéről szólva elmondta, több mint harminc zenész fog színpadra lépni, köztük Dés László, Szakcsi Lakatos Béla, Szulák Andrea, Malek Andrea, Oláh Kálmán és Babos Gyula. "Egy picit úgy lesz megszerkesztve ez a koncert, hogy nagyon pici múlt és főleg a jelen" legyen ott - fogalmazott Balázs Elemér, hozzátéve, azok a zenekarok lesznek előtérben, akikkel most játszik.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását