2018. július 18. - Frigyes

Megrövidül a fogaskerekű útvonala

A 60-as (fogaskerekű) villamos jövő hétfőn az első járat indulásától november 10-én az utolsóig a Városmajor és az Adonis utca megálló között jár csak, mert az Adonis utca és a Széchenyi-hegy, Gyermekvasút között sínszálakat és fogasléceket cserélnek - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).
2017. szeptember 30. szombat 12:08 - HírExtra
 

A Svábhegy és a Széchenyi-hegy, Gyermekvasút megálló között 60-as jelzéssel pótlóbusz közlekedik majd. A korlátozás ideje alatt a környéken elsősorban a 21-es és a 21A jelű autóbusz használatát javasolják. A pótlóbuszokon, valamint a munkák ideje alatt a 21-es, a 21A és a 212-es autóbuszon az Adonis utca és a végállomások között felfelé, az utasforgalomtól függően lehet kerékpárt szállítani - olvasható a közleményben.

Felhívták a figyelmet, hogy hétfőtől csütörtökig minden nap 8.30 és 14.30 között egyáltalán nem jár a fogaskerekű, akkor a Széll Kálmán tér és a Svábhegy megálló között a BKK szintén a 21-es és a 21A autóbusz használatát javasolja.

A 60-as pótlóbusz a Széchenyi-hegy, Gyermekvasút felé a Svábhegy, Diana utca, Eötvös út, Művész út, Karthauzi utca, Fülemile út, Ordas út, Rege út, Golfpálya út, Széchenyi-hegy, Gyermekvasút, a Svábhegy felé pedig a Széchenyi-hegy, Gyermekvasút, Golfpálya út, Agancs út, Eötvös út, Hollós út, Mátyás király út, Költő utca, Diana utca, Svábhegy útvonalon halad.

A 21-es és a 21A autóbusz és a 60-as (fogaskerekű) villamos, valamint a 21-es, a 21A autóbusz és a 60-as pótlóbusz közötti átszállásnál a már kezelt jeggyel lehet tovább utazni.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását