2024. március 19. - József, Bánk

Fideszes fickó anyja kitenné a lakókat és keresne rajtuk?

Lényegében lakókkal együtt adott el Miskolc vagyonkezelő cége egy önkormányzati tulajdonú ingatlant az egyik fideszes önkormányzati képviselő, Nánási-Kocsis Norbert volt cégének. A céget 2015-ben a politikus 82 éves édesanyja nevére írták – írja a Magyar Nemzet.
2018. március 21. szerda 15:13 - HírExtra
 

Az ingatlannak nem a rajta álló régi bérház adja az értékét, hanem a jó fekvésű telek, amely nagyon közel van a Búza téri piachoz és a buszpályaudvarhoz. A lap szerint az új tulajdonos a lakásokban élőket igyekszik minden eszközzel költözésre bírni.

A Magyar Nemzet elérte a miskolci fideszes képviselőt, aki azt mondta, nincs köze az ügyhöz,

82 éves édesanyja egyedül intézi a dolgait.

A Magyar Nemzet azonban megszólaltatott olyan lakókat, akik állítják, a fideszes képviselő személyesen, telefonon kérte a lakókat, hogy költözzenek el. A politikus egyébként annak a miskolci városgazdálkodási bizottságnak a tagja, amely az épület privatizációjáról döntött.

Az önkormányzati bérleti szerződések leváltása magánbérleti szerződésre jogellenes lehet, a lakókat képviselő jogász, Gergényi Szabolcs a a bérleti jog folytatását és cserelakást vagy pénzbeli térítést, illetve az Invescóval kötött szerződés megszüntetését próbálja elérni. Ha kell, akkor bíróságra megy.
Forrás: Magyar Nemzet
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását