2024. március 19. - József, Bánk

Ajándék ötletek gyerekeknek szülinapra

Xbox vagy Playstation Konzol játéklehetőség saját moziteremben, Boeing 737 repülőgép szimulátor vezetés, BMW drift versenyautó vezetés, csoportos buborékfoci, és még hosszan sorolhatnánk mennyi élmény vár a gyerekekre az Élményplázánál.
2019. február 20. szerda 12:28 - HírExtra
 
Nem mindig egyszerű megfelelő ajándékot találni gyerekeknek. Nagyon nehéz dolga van egy szülőnek amikor valamilyen maradandó élményt szeretne ajándékozni gyermekének és nem kívánja a sablonos ajándékok mellett letenni voksát.  Érdemes a weboldalon alaposan körülnézni, hiszen a csoportos programok tökéletesen alkalmasak arra, hogy gyermekünk kis barátait is meginvitálja egy születésnapi partira.

Természetesen családi programokat is kínálnak, így elmehetünk egy vitorlás sétahajózásra Siófokra. Nem egy egyszerű. sétahajókázásról beszélünk, hanem olyan programról, amely egy kalózos játékot is magában foglal. A kis kincskeresők mindegyike kalózruhát kap és a kincses térkép segítségével megtalálhatják az elrejtett kincseket.

A csapat a félelmetes Cápa-zátony mellett hajózik el, ahol a veszedelmes Fekete Kalózokkal vívja. meg harcát. A tenger élővilága, a próbatételek mind megannyi élményt kínálnak. A hajón a kicsik a kalózok italát fogyasztva heverik ki a csata élményeit és kalózindulókat énekelve térnek vissza a kikötőbe. A Talizmán Kalózhajó várja a gyerekeket és a szülőket is. A programmal kapcsolatban időpontegyeztetés szükséges a program. szervezőjével. A program 1 órás és 4 gyermek, valamint 2 felnőtt vehet részt rajta. Ezt. a különleges programot április és október között lehet igénybe venni az időjárástól függően.

Azok a szülők, akik a legmodernebb high-tech élményt szeretnék gyermeküknek. ajándékozni, azoknak ajánljuk a segway túrát a Mátrában. A tartalmas és izgalmas kikapcsolódás örök élményt ad a gyerekeknek. A friss és tiszta levegő, az. izgalmas és csodálatos útvonalak és a kihívások mind a kicsikre várnak. A túra időseknek és fiataloknak egyaránt ajánlott. Az élmény pontos időpontját a szervezőkkel kell egyeztetni.

A túra során a résztvevők megtekinthetik a Mátrafüredi nevezetességeket, a Kallók völgyét, a Parkerdő-ösvénytúrát és a Zsiványok tanyáját. A túrázóknak a szervezők bukósisakot, védőfelszerelést és kesztyűt, valamint esőkabátot is biztosítanak. A túrán idegenvezető segíti a kis csoportot és az egészen piciket a szülők utánfutóban vontathatják. A család minden tagjának kellemes kikapcsolódást ígér ez a különleges program.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását