2024. április 27. - Zita

Orális szex - Nyelni tudni kell!

A pasik megőrülnek az orális szexért, ez tény. És sokan a nők szájában szeretik ezt befejezni. Egyszerűen begerjednek a gondolatra, vagy csak jobban érzik magukat! A gond az, hogy ezt nem minden nő élvezi ennyire! Hogy miért, annak számtalan oka van! De h
2008. május 21. szerda 07:12 - Hírextra
Vajon miért nem akarják lenyelni?

Az sperma maga

Sokan nem szeretik az ondó állagát. Vannak, akik egyenesen undorodnak tőle. Na, ebben az esetbe nem sokat tehetsz. Keress más szabad felületet!

Az íze

Vannak, akik az íz miatt nem akarják lenyelni. Ez jobb hír, ugyanis tudsz rajta javítani. A vöröshagyma és a fokhagyma keserűbbé teszi, míg az eper és a többi édes gyümölcs édesebbé! Szóval kérd meg a párod, hogy csináljon egy gyümölcskúrát, hogy kedved legyen megkóstolni! Majd mondd el neki, melyik ételek után szeretted az ízét, és melyik után nem!

Reflex

Néhány nőnél egyszerűen ellenreflexet vált ki, ha le kell nyelnie. Ez is egy olyan tény, amin nem tudsz változtatni. Meg se próbáld, nehogy baj legyen! Egy másik módszert kell kitalálnotok, amit mindketten élvezni tudtok!

Valakinek a farkát szájba venni sokkal kevésbé személyes, mint lenyelni a spermáját. Ha egy nőnek testi, lelki téren rossz tapasztalatai vannak erről, akkor nem szívesen teszi! Lehet, hogy érdemes terapeutához fordulni, aki kideríti mi áll a háttérben.

Amikor aztán elhatározza, hogy megteszi, szüksége lesz rád! És a gyengédségedre!
Addig meg legyél kreatív, és találj más helyet, ahova élvezhetnél! Használhattok ízesített gumit, így neked az lesz az érzésed, hogy a szájába jutottál, neki viszont nem kell nyelnie! A lényeg, hogy közösen találjatok megoldást!
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását