2024. április 27. - Zita

A férfiak nem tudnak betelni a sztriplányokkal

A férfiak 89%-a nem tud betelni a sztriplányok ringó csípőmozgásával. 29%-uk képtelen megállni, hogy bele ne kukkantsanak egy előttük lévő mély dekoltázsba. 22%-uk azonnal megfordul, ha egy feszes popsival rendelkező nő megy el mellette, hogy még jobban m
2008. május 25. vasárnap 12:50 - Hírextra
A férfiak 70%-a retteg attól, hogy csődöt mond szex közben, és meg vannak győződve arról, hogy a péniszük a varázskulcs, azaz a farkuk ki-be mozgatásától élveznek el a nők. A férfiak 11%-a volt már prostituálttal és csak 13%-uk mondta azt, hogy annyira kellemetlen élmény volt, hogy nem megy vissza soha többé.

A férfiak 12%-a feküdt le aktuális partnerük barátnőjével, de 11%-uk bánta ezt meg, főleg az után, hogy emiatt tönkrement a kapcsolata. 89%-uk számára az orális szex a legvágyottabb szexpozitúra. Nem is csoda, hiszen számukra a péniszük a legfontosabb testrészük, így ha azt egy nő a szájába veszi, akkor az az igazi szerelem bizonyítéka a nő részéről.

A férfiak bármennyire is szexfüggők, és szinte bármiben benne vannak, azért van egy-két dolog, ami őket is zavarja. 41%-ukat kiveri a víz, ha folyamatosan röhögcsélsz vagy gügyögsz hozzá szex közben. 29%-ukat taszítják a durva szavak. 27% utál a sötétben tapogatózni, és szeretné felkapcsolni a villanyt szex közben. 18%-uk kiborul attól, ha a partnere önző az ágyban és 56%-uknak lelohad a férfiassága, ha partnere folyamatosan ellöki magától és állandóan lassítani akar a tempón.

Még csak a telefonszámodat adtad oda neki, de már azon görcsölsz, hogy hányadik randin illik lefeküdni a pasival. Nos, minden második férfi reméli, hogy ez már ez első randin megtörténik.

A férfiak 89%-a ábrándozik arról, hogy egyszerre két nővel szexelhet. 29% szeretné, ha barátnője nem csak a farkát kényeztetné, de a feneke felé is elkalandozna nyelvével.

És mire gondol, amikor épp szexeltek? Megnyugtató lehet, hogy 35%-uk rád koncentrál, ami nyugtalanító, hogy 21% egy a baráti körben lévő barátnőre gondol, és 12%-uk a legjobb barátnődre gondol.

És csajok, itt lenne az ideje, hogy összebarátkozatok a pornóval. Ugyanis a pasik szívesen néznék veletek együtt a pornó filmet, de csak minden tizedik nő hajlandó erre. Itt az ideje, hogy tudomásul vedd: a férfiak 56%-a néz keményebb pornót, aminek semmi története, csak ki-be, ki-be minden lukba, amibe csak belefér.

A férfiak maximálisan elvárják a nőktől, hogy hűségesek legyenek, ha komoly kapcsolatról van szó. De egyharmaduk szeretné, ha az ő apró kilengéseit elnéznék kedveseik. A férfiak fele hisz az örök szerelemben, de ugyan ennyien szexelnek más nővel a kapcsolat alatt. 77 %-uk nem elégedett saját szexuális életével, de ennek többnyire az az oka, hogy nem merik elmondani vágyaikat, így néma gyereknek az anyja se…

Nézzük mi van a pózokkal:

1. Az első számú kedvenc a lovaglópóz.
2. Misszionárius.
3. Kutyapóz.
4. Állva.
5. Abszolút kitárulkozás.

A férfiak 39%-a attól esik eksztázisba, ha a nője felkiáltva élvez el. 59%-uk hetente két alkalommal, 14%-uk havonta egyszer, míg 13%-uk minden nap szexel. A férfiak fele teljesen bepörög a gyors numera hallatára, és alig várja, hogy letépje rólad a bugyit.
Forrás: Netbulvár.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását