2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Corinthians: bemutatták Ronaldót

A Corinthians labdarúgócsapatánál hivatalosan bemutatták Ronaldót, a korábban a visszavonulását is fontolgató aranylabdás brazil csatárt.
2008. december 12. péntek 18:18 - Hírextra
"Tudom, a visszatérésem nem lesz könnyű, de mindent megteszek ennek érdekében. Szeretném bebizonyítani, hogy még nem haltam meg a futball számára" - fogadkozott a 32 éves támadó, aki februárban súlyos térdsérülést szenvedett, ezért a nyáron nem kapott újabb szerződést az AC Milantól.

A brazil világbajnok egy évre szóló szerződést írt alá a Sao Pauló-i együttessel, mely a tavalyi kiesés után idén visszakerült az élvonalba. Fizetése havi 127 ezer euró lesz.

Marcio Gobbi, a Corinthians alelnöke tagadta azon felvetéseket, miszerint a játékost elsősorban marketing szempontok miatt vették meg:
"Azért szerződtettük, hogy focizzon" - mondta Gobbi.

A kiváló futballista augusztus óta a Flamengo csapatánál végezte rehabilitációs programját, mára szinte teljesen felépült, novemberben pedig egy jótékonysági-mérkőzésen lépett pályára.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását