2024. április 27. - Zita

Április 4-én újra K-3

Április 4-én indul a 2009-es K-3 Bajnokság. Az első forduló a Spartacus Sportcsarnokban kerül megrendezésre.
2009. március 15. vasárnap 08:47 - HírExtra

Sok újdonsággal indul a K-3 Bajnokság második évadja. A Bajnokság főtámogatója, az IBP Security nagyobb helyet keresett a rendezvénynek. Az új helyszín a Spartacus Sportcsarnok, mely közel van a 3-as metróhoz, és lelátóval is rendelkezik. Az aTEREM Harcművészeti Központban, a K-3 interklub versenyek lesznek megrendezve (az első interklub verseny május 2-án lesz).

További újdonság, hogy a rendezvényeken hazai fellépőkkel koncertek is lesznek. Az első fordulón Mr. Busta & Game kutya és Fankadeli fognak fellépni.

Már érkeznek a nevezések, melyeket a k3@xlsport.hu e-mail címre, valamint a www.k-3.hu internetes oldalon a nevezés menüpont alatt lehet elküldeni. Nevezéseket az első három fordulón adhatnak le a versenyzők, a negyedik fordulón négyes meghívásos tornára kerül sor, melyen az első három forduló résztvevőiből kerül ki a forduló győztes.
A döntőt decemberben rendezzük.

Szintén újdonság, hogy 2009-ben nem csak a döntő győztesei, hanem a fordulók győztesei is különdíjban részesülnek, mind a hat súlycsoportban. Mindegyik gálán lesznek MMA superfightok: Az első fordulón Székesvári „Bufla” Tamás fog megküzdeni Veres Ádámmal.
A gála főmérkőzésen az MMA-ban eddig veretlen Felföldi Szabolcs, WFCA profi MMA világbajnok lép ringbe. Ellenfele még szervezés alatt van.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását