2024. április 29. - Péter

Aranyérem után ötödik hely

Tibolya Péter az ötödik, Németh Róbert pedig a 13. helyen végzett pénteken a délnyugat-angliai Bath-ban rendezett nemzetközi öttusaviadalon.
2009. április 3. péntek 22:39 - HírExtra
Pálvölgyi Miklós szövetségi kapitány beszámolója szerint mindkét magyar jól vívott, majd az úszásban és a lovaglásban is megfelelő teljesítményt nyújtott, lényeges különbség kettejük között ezúttal a kombinált számban jelentkezett. A lövészettel nehezített 3000 méteres futás előtt Tibolya a hatodik volt, ezen a pozíción végül egyet javított, míg Németh a tizedik helyről hármat visszacsúszott.

"Tapasztalatszerzésnek, erőfelmérőnek nagyon jó volt a verseny" - összegzett a szakvezető, aki az eredményekkel is elégedett volt, már csak azért is, mert - amint azt jelezte - jelenleg kemény edzések zajlanak, nem készültek rá az angliai viadalra.

Eredmények:

1. Samuel Waele (brit) 6044 pont
2. Ondrej Polivka (cseh) 5964
3. Sasa Vetter (német) 5912
...5. Tibolya Péter 5856
...13. Németh Róbert 5688

Csütörtökön Gyenesei Leila győzött a női mezőnyben.

Akárcsak a versenyzők, az angol szervezők is tesztelési lehetőségnek tekintették a viadalt, augusztusban ugyanis Londonban lesz a világbajnokság.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását