2024. május 3. - Tímea, Irma

Már harminc éves a szexi színésznő!

Vasárnap ünnepelte harmincadik születésnapját Kate Hudson. Eljött Demi Moore, Eva Mendes, Justin Timberlake, Adam Sandler, de egykori szerelme, Owen Wilson nem kapott meghívót.
2009. április 20. hétfő 18:50 - Kővári Adrienn
Kate Hudson életében is elérkezett a harmadik x, vasárnap ünnepelte harmincadik születésnapját. Nem aprózta el a bulit, ugyanis a leghíresebb sztárok társaságában bulizott a színésznő.

Volt azért hiányzó eleme, pontosabban embere is a bulinak. Nem jött el egykori szerelme, Owen Wilson. A pár jelenleg megint összeveszett, ami nem meglepő náluk, hiszen egész kapcsolatuk a szakításokból, és kibékülésekből áll. Jelenleg megint mosolyszünet van kettejük között.

Ha ők nem is, de olyan A listás, igen A listás sztárok tiszteletüket tették Kate születésnapján, mint anyukája Goldie Hawn és partnere, Kurt Russel, de jelen volt még Demi Moore és Ashton Kutcher, Justin Timberlake, aki most barátnője, Jessica Biel nélkül érkezett. Rajtuk kívül eljött még Matthew McConaughey, a Pókember Tobey Maguire, Jessica Alba, Gwyneth Paltrow és a férje Chris Martin, Gwen Stefani, Eva Mendes, Adam Sandler, de még Cher is eljött a buliba.

Hogyan is zajlik egy ilyen party?

- Kate fantasztikusan nézett ki, egész éjszaka táncolt, pörgött, és nagyon szexi volt abban a miniruhában. – árulta el egy forrás a PEOPLE magazinnak.

Beszéde állítólag megindító volt, és legfontosabbnak a családját tartja. Érdekes, hogy mennyire fontos neki a család, de közben mégsem szeretne férjhez menni, ami miatt most Owen Wilsonnak távol kellett maradnia a szülinapi buliról.

A forrás azt is elárulta, hogy az egyes sztárok hogyan szórakoztak aznap este.

- Justin Timberlake volt a buli lelke. Végig táncolt, tequilát ivott, és nem hagyta, hogy bárki is unatkozzon, mindenkit felrázott.

Nemcsak ő, hanem az ünnepelt, és kedves mamája, Goldie Hawn is végig a tánctér közelében sündörgött. Eva Mendes inkább a férfiak társaságában szórakozott, míg Cher szintén egész éjszaka táncolt.
Forrás: People
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását