2024. április 29. - Péter

Másnaposok hozzák a bevételt

Megtartotta első helyét az amerikai mozik bevételi listáján a Másnaposok című legénybúcsú-vígjáték, a Las Vegas-i férfihétvége 33,4 millió dollárt hozott a kasszáknál.
2009. június 15. hétfő 18:00 - HírExtra
A kritikusok által is elismert alacsony költségvetésű Másnaposok második hétvégén utasította maga mögé a Disney Pixar égisze alatt készült UP! című animációs filmet, amely 30,5 millió dolláros bevétellel zárt.

John Travolta túszejtős krimije, a The Taking of Pelham 123 a harmadik helyet csípte el: az 1970-es évek klasszikusának újragondolása 25 millió dolláros bevételt hozott. A ranglista negyedik helyén az Éjszaka a múzeumban második része végzett (9,6 millió dollár), míg az ötödik helyet Will Ferrel főszereplésével készült Land of the Lost csípte el (9,2 millió dollár).

Új belépőként a hatodik helyre ért fel az Imagine That című családi film, amelynek főszerepében Eddie Murphy alakít egy munkamániás apát. A bemutató után hat héttel még mindig jól tartja magát a Star Trek, a sci-fi film 5,6 millió dollárt hozott a mozipénztáraknál.

A Terminátor - Megváltás a nyolcadik helyre csúszott, a Christian Bale által alakított John Connor és a gépek összecsapása 4,7 millió dollárt ért. Kilencedik lett az Angyalok és Démonok, amely 4,2 millió dollárt kasszírozott. A top tízbe a Drag Me To Hell című horror fért be az utolsó helyen, 3,9 millió dolláros bevétellel.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását