2024. április 29. - Péter

Gondok a randin? Íme, a legjobb csajozós dumák!

Vannak bizonyos praktikák, amik lényegesen meg tudják könnyíteni a férfiak dolgát. Van, akinek veleszületett tulajdonsága a jó beszédkészsége, azonban hiába a nagy fejlődés, a pasik még mindig kevésbé kommunikatívak, mint a csajok.
2009. július 25. szombat 17:03 - HírExtra
Az alap probléma az, hogy általában van egy jó ötlet, bedobod, kérdezel, ő válaszol és meghal a beszélgetés. Nincs a továbbiakban újabb kérdés, nem gördülékeny a párbeszéd. Ennek persze sok oka lehet, benne van a pakliban, hogy a lány valójában nem érdeklődik irántad, de az is éppennyire jelen lehet, hogy csak a kettőtök közti kommunikációban keresendő a hiba.

Például, ha egy étteremben ücsörögve meglátod álmaid nőjét a téged kiszolgáló pincérnőben, akkor nincs mese, össze kell szedned minden bátorságod és ügyesnek kell lenned. Nem elég, ha megkérded tőle, ki lehet az előadója az étteremben játszott dalnak, mert annyit fog válaszolni, nem tudja, mert rádióból szól…

Ilyenkor jön képbe, a gondosan felépített váz, amire minden beszélgetés ráhúzható, ha elég okos vagy hozzá. Hogy ne érjen véget maga a beszélgetés, tovább fűzheted esetleg a kérdéssort. Ha már nem tudja a dal címét, elmondhatja például, hogy mi az ő kedvenc zenei stílusa, együttese, dala. Máris beszédbe elegyedtetek és ezen a ponton már az is kiderül, van-e kedve veled társalogni, vagy inkább rohanna tovább a munkájához. Figyeld az arcmimikát is, sok fontos dolgot leolvashatsz róla, ha elég szemfüles vagy.

Tegyél fel neki kérdéseket és légy figyelmes a rá adott válaszokra. A nők szeretnek magukról beszélni. Lássa, hogy valóban érdekel az, amit mond, és tényleg odafigyelsz rá, csakis rá és nem gusztálod közben a szomszéd asztalnál ülő csajt. Kérdd, hogy mesélje el, mióta dolgozik itt, van-e tetoválása, ha igen hol és mit ábrázol, mióta van meg, miért pont azt a motívumot választotta amit. Szívesen fog veled cseverészni és közben sok új információt tudhatsz meg arról, hogy milyen is ő valójában.

Provokáld ki, hogy kérdezzen! Próbáld meg úgy intézni a beszélgetést, hogy a kérdésed közben elejts valami izgalmas információt, amire várhatóan rá fog kérdezni. Például: Hol vetted ezt a pólót? Mikor New Yorkban jártam, tele voltak vele az üzletek. Innentől pedig szinte adja is magát a kérdés, hogy mi járatban voltál te New Yorkban. Ezáltal simább mederben halad majd a beszélgetés és nem lesz kihallgatás érzete egyik félnek sem a kérdésáradattól, amiket szinte úgy pakolásznátok egymás után, mintha otthon előre gondosan bemagoltátok volna.

Minél fejlettebb a kommunikáció köztetek, annál gyümölcsözőbb a végeredmény. Ehhez viszont mindkét félnek járulnia kell valamicskével. Ha meg akarsz kapni egy nőt, talán érdemes ennyi energiát rááldozni nemde?
Forrás: Netbulvár
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását